Elektroninen koodilukko Assa PIN, pukukaappiin Fydor

Ostetaan fydor pukukaapin kanssa, vaihtoehtoinen lukitus

Elektroninen koodilukko Assa PIN, pukukaappiin Fydor. Vaihtoehtoinen lukitus Fydor pukukaappiin, joka on tilattavissa pukukaapin kanssa. Ei myydä erikseen. Pukukaappi ja elektroninen koodilukko tulee tehdasasennettuna.

Elektroninen koodilukko Assa PIN, pukukaappiin Fydor on moderni nykyaikainen sähköinen lukitus pukukaappiin. Koodilukon avulla ei tarvitse leikkiä avaimilla tai miettiä, jos avain unohtuu kotiin tai hukkuu.

Pukukaappi Fydor toimitetaan vakiona riippulukkosovituksella. Vaihtoehtoisena lukituksena oviin tarjolla mm. elektroninen koodilukko Assa PIN, joka tehdasasennetaan kaappiin.

Elektroninen koodilukko Assa PIN, pukukaappiin Fydor toimii pattereilla. Lukko sopii kuiviin tiloihin. Jos elektronista koodilukkoa toivoo kosteisiin tiloihin, voidaan Assa PIN täydentää kumitiivisteillä, jolloin lukkoa voi käyttää kosteissa sisätiloissa.

Ominaisuudet:
-Lukon voi asentaa pystyasentoon, vaaka-asentoon, vasemmalle- tai oikealle päin.
-Lukko on saatavilla kahdessa eri pituudessa, oviin, jotka ovat 15-23 mm paksuja
-Lukossa on sekä valo että ääni, jotka selkeyttävät käyttöä
-Lukko tarjoaa 3 kooditasoa: Käyttökoodi, Vahtimestarin koodi ja Pääkoodi
-Lukko on varustettu USB-portilla, jonka avulla lukkoon saadaan tarvittaessa virta, jos patterit loppuvat
-Kääntönupin yli-vääntösuoja

Lukko on mahdollista asentaa kahteen eri käyttöalueeseen:
1.Henkilökohtainen. Tällä alueella lukko toimii samalla koodilla (koodeilla) pidemmän ajan.
2.Julkinen. Tällä alueella lukko toimii valitulla koodilla, lukituksen yhteydessä. Eli valitset koodin, millä lukitset kaapin ja myöhemmin kaappi aukeaa valitsemallasi koodilla.
Lukko on helppo pika-asentaa jompaankumpaan käyttöalueeseen, muutamassa sekunnissa. Lisävarusteena myytävällä ohjelmointiavaimella, saat myös monipuolisempia ominaisuuksia asennettua.

Lukossa on ns aika-avaaminen, mikä tarkoittaa, että voit asentaa lukon aukeamaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Lukossa on myös time-out toiminto, joka aktivoituu, jos annat useamman kerran väärän koodin.

  • Tehdasasennettu
  • Lukko tilattavissa fydor pukukaapin kanssa
144,00 €

;