<

Valikko

Pakkauspöytä tehokkaampaan työpäivään

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Vaakapöytä Embla, säädettävä korkeus
sisäänrakennetulla vaa'alla, PxL 800 x 800 mm
  • Perusmalli
  • Säädettävä korkeus
Työpöytä Embla pyörillä, enimmäiskuormitus 250 kg
K 825 – 1075 mm, pyörät, PxL 800 x 800 mm
  • Perusmalli
  • Siirrettävä
  • Portaaton korkeudensäätö
Työpöytä Tor, pyörillä
PxL 800x800 mm, tammilevy
  • Perusmalli
  • Siirrettävä
  • Portaaton korkeudensäätö
Pakkausrullateline leikkurilla
 Vaihtoehtoa
korkeus 1550 mm
  • Perusmalli
  • Siirrettävä
Kuularulla Untamo
 Vaihtoehtoa
pakettien ergonomiseen kuljetukseen

Pakkauspöytä tehokkaampaan työpäivään

Ergonomisesti muotoiltu ja monipuolinen pakkauspöytä helpottaa työntekoasi ja nopeuttaa pakkaamista. Meillä on laaja valikoima toiminnallisia ja kestäviä vaihtoehtoja, joista saat tehokkaan ja arkea helpottavan paketointikalusteen parempaan työympäristöön. Tarjoamme kiinteitä ja säädettäviä malleja, jotka voidaan varustaa muun muassa leikkurilla, lomakehyllyllä ja rullapidikkeellä.

Mikäli et löydä etsimääsi vaihtoehtoa täältä, katso myös valikoimamme Työpenkit & Työpöydät teollisuuteen .

Kannattaako hankkia sähkösäädettävä vai kiinteä Pakkauspöytä?

Monipuolinen valikoimamme kattaa sekä manuaalisesti että sähköisesti säädettävät mallit. Manuaaliset pakkauspöydät kestävät yleensä hieman enemmän kuormitusta kuin sähkösäädettävät vaihtoehdot. Sähkösäädettävät mallit saattavat olla kätevämpiä työpaikoissa, joissa samaa pöytää käyttää useampi henkilö. Pöytää valitessa kannattaa siis miettiä kuinka paljon painoa sen tulisi kestää käytössä ja minkälainen työympäristö on kyseessä.

Sähkösäädettävät mallimme kestävät 200-350 kg kuormituksen kuorman ollessa tasaisesti pöydälle levitettynä. Manuaalisesti säädettävät tai kiinteät mallit voivat mallista riippuen kestää jopa 500 kg kuorman. Mikäli sinulla siis on erittäin painavaa kuormaa pöydällesi, kannattaa sinun harkita kiinteän mallin valintaa.

Kiinteä malli sopii myös hyvin työympäristöihin, joissa samaa pöytää käyttää vain yksi henkilö. Sähkösäädettävän mallin korkeutta on helppo säätää napin painalluksella, joten se on aina valmis käyttöön ergonomisella korkeudella riippumatta sen ääressä seisovan henkilön pituudesta.

Voit lisäksi mukauttaa molempia malleja tarpeitasi vastaavasti, jotta saat niistä mahdollisimman käytännölliset ja käyttöösi sopivat. Valikoimassamme on paljon erilaisia lisävarusteita, jotka voit liittää pöytiin päällysrakenteiden avulla. Luo siis täydellinen kokonaisuus hankkimalla pakkauspöytääsi laatikkokiskon ja siihen sopivat ottolaatikot, hyllytason, työkalutaulun, pidikkeen kannettavalle tietokoneelle tai tabletille ja paljon muuta! Katso valitsemaasi tuotteeseen sopivat lisävarusteet laajasta valikoimastamme.

Autamme sinua sopivan Pakkauspöydän valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimmat tuotteet tarpeisiisi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!