<

Valikko

Henkilönostokori henkilöiden turvalliseen nostamiseen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Henkilönostokori, SS 3628
 Vaihtoehtoa
eri kokoisia koreja
  • Varmoihin nostoihin
  • Hyväksytty tilapäisiin töihin
Henkilönostokori, sisäkäyttöön
akkukäyttöinen
  • Erinomainen ahtaisiin tiloihin
  • Helposti ohjattavissa joystickillä
  • Täydllinen julkisiin tiloihin

Henkilönostokori henkilöiden turvalliseen nostamiseen

Turvallinen henkilönostokori ja pylväsnostin auttavat korkeiden paikkojen korjaus- ja asennustöissä. Valikoimamme mallit sopivat sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön ja niissä on liukumista estävät lattiat turvallisen työskentelyn takaamiseksi. Tehdään henkilönostoista turvallisia – luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Henkilönostokorin avulla yllät turvallisesti korkeammalle

Tarvitseeko sinun yltää korkeammalle? Henkilöiden nostamiseen tulee aina käyttää tehtävään varta vasten suunniteltua laitetta. Trukin haarukoihin kiinnitettävät henkilönostokorit ovatkin oivallisia apuvälineitä korkeiden paikkojen korjaus- ja asennustöissä. Pelkillä trukin haarukoilla ei saa ikinä nostaa henkilöitä!

Ennen ensimmäistä käyttöönottoa tulee tehdä asianmukainen käyttöönottotarkastus. Tarkastus tulee uusia aina turvallisuuteen vaikuttavien muutosten jälkeen sekä vähintään vuoden välein. Lisäksi trukin kuljettajan tulee päivittäin tarkistaa laitteiden turvallinen toimintakunto.

Korin ollessa ylhäällä trukkia saa siirtää ainoastaan vähäisessä määrin, jos voidaan varmistaa sen olevan turvallista. Pääasiassa nostokoria saa siirtää ja siihen saa nousta ja poistua ainoastaan sen ollessa alhaalla.

Lue lisää henkilönostokorien turvallisesta käytöstä valtioneuvoston asetuksesta, jossa on määritelty nostokoria, nostotyötä, kuljettajaa ja nostokorin toimintakunnon varmistamista koskevat vaatimukset.

Autamme sinua sopivan nostolaitteen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat nostolaitteet, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!