<

Valikko

Hyvät työvaatteet lisäävät turvallisuutta töissä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Heijastinliivi L Brador, one size
tarrakiinnitys
  • Yksinkertainen heijastinliivi Hi-Vis
  • Tarrakiinnitys
Kertakäyttöesiliina LDPE
paksuus 40 my
  • Elintarvikekelpoinen
  • EN 1186
  • 100 % puhdasta muovia

Hyvät työvaatteet lisäävät turvallisuutta töissä

Meiltä löydät perusvalikoiman työvaatteita jokaiselle työpaikalle. Valikoimaamme kuuluu suojavaatetuksena heijastinliivit ja huomioliivit varastoon ja teollisuuteen sekä kertakäyttöesiliinat. Hyvät työ- ja suojavaatteet istuvat hyvin ja lisäävät turvallisuutta. Oikeanlaisella varustuksella näyt pimeällä ja suojaat itseäsi sekä muita. Hanki mukavampi työpäivä hyvällä vaatetuksella ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Löydät valikoimastamme myös Turvakengät ja Turvajalkineet ja Työhanskat ja Työkäsineet monenlaisiin työtehtäviin.

Näkyvä Suojavaatetus varmistaa hyvän havaittavuuden

Laadukkaat työvaatteet ja suojavaatteet lisäävät turvallisuutta ja viihtymistä työssä. Sinun ei tarvitse pelätä vahinkojen sattumista, kun vaatteesi huolehtivat siitä, että näyt hyvin tai olet muuten suojattu.

Varmista hyvä havaittavuus missä ikinä liikut työpaikallasi. Onnettomuuksien riski kasvaa erityisesti pimeällä, vilkkaasti liikennöidyssä työympäristössä, mikäli vaatetuksesi ei näy. Riskien minimoimiseksi on siis tärkeää näkyä selkeästi mahdollisimman pitkälle. Huomioliivit sopivat hyvin tähän tarkoitukseen.

Huomioliivit tekevät työnteosta turvallisempaa, kun ne heijastavat valoa. Niitä käyttävä työntekijä näkyy hyvin myös pimeässä, ja ne ovat helppo ja nopea ratkaisu riskialueella työskentelemiseen. Ne ovat myös usein taloudellinen ja kestävä ratkaisu. Valikoimamme mallissa on tarranauhakiinnitys, joten se on nopea riisua ja pukea päälle.

Autamme sinua sopivan Suojavaatetuksen ja Työvaatteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme tarpeisiisi parhaiten sopivat työvaatteet tai suojavaatteet. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimmat tuotteet tarpeisiisi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!