<

Valikko

Suojakypärä - päänsuoja kaikkiin tarpeisiin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Suojakypärä Pheos
 Vaihtoehtoa
4-pistekiinnitys
  • Premium malli
  • Leukahihna 4-pistekiinnityksellä
  • Moderni suunnittelu
Suojakypärä Peltor G22C
 Vaihtoehtoa
iskunkestävä, ei leukaremmiä
  • Perusmalli
  • Korkein suojaluokka

Suojakypärä - päänsuoja kaikkiin tarpeisiin

Suojakypärä, tai turvakypärä, suojaa päätä vaimentamalla päähän osuvia iskuja esimerkiksi työmaalla putoavilta esineiltä. Hyvä pääsuoja antaa suojaa monenlaisiin käyttötilanteisiin ja monia vaaroja vastaan. Valikoimamme koostuu monipuolisista ja huolellisesti valituista turvallisuusvaatimukset täyttävistä vaihtoehdoista. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Valitse Suojakypärä työtehtävien mukaan

Suojakypärän valinta riippuu työtehtävistäsi ja siitä mitä varusteita tarvitset kypärääsi. Tarvitsetko siihen suojalasit, silmälasit, kuulosuojaimet tai otsalampun tai turvakypärän leukahihnalla? Meiltä löydät erityyppisiä malleja monenlaisiin tehtäviin.

Sitä käytetään työympäristöissä, joissa on riski putoaville esineille tai puristuksen väliin joutumiselle. Se suojaa myös lämpösäteilyltä, sulan metallin roiskeilta, sähkövirralta ja valokaarilta. Se antaa siis suojaa päähän kohdistuvilta tapaturmilta. Jos työskentelet kylmässä ympäristössä, tulisi kypärän alle mahtua myös alushuppu. Kuumassa ilmastossa kannattaa varmistaa kypärän hyvä ilmanvaihto.

Jos turvakypärässä on hiushalkeama, siihen on kohdistunut isku tai siihen on ilmennyt muita vikoja, tulee se vaihtaa uuteen. Tarkasta se säännöllisesti ja vaihda uuteen, mikäli sinulla herää pienikin epäilys siitä, ettei se ole täysin kunnossa.

Autamme sinua sopivan Turvakypärän valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme tarpeisiisi parhaiten sopivan suojakypärän. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimmat tuotteet tarpeisiisi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!