Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Hengityssuojain Moldex 3405 FFP3 NR D

5 kpl/pakk, säädettävä niskalenkki

78,00 €
Aina ilmainen toimitus! Hinnat ALV 0 %

KuvausHengityssuojain Moldex 3405 FFP3 NR D

Hengityssuojain Moldex 3405 FFP3 NR D. AIR PLUS FFP-maskeilla on anatomisesti muotoiltu TPE-tiiviste. Ne muistuttavat ulkonäöltään puolinaamaria. Mukava tiivistereunus voidaan pyyhkiä puhtaaksi ja desinfioida. AIR PLUS -maskeja voidaan käyttää useita kertoja, mikä pienentää kokonaiskustannuksia. AirWave® suodatintekniikan avulla maskeihin voidaan mahduttaa suuri määrä suodatinpinta-alaa, jonka ansiosta näissä maskeissa on alhainen hengitysvastus. Ihoystävällinen fleece maskin sisäpuolella sekä säädettävän ja leveän, resorisen niskanauhan ansiosta maski on mukava käyttää.

Joustava ActivForm® 3D-muotoilu sopii automaattisesti kasvojen muotoon ja liikkeisiin. Näin ollen AIR PLUS FFP-maskit istuvat tiiviisti ja tuntuvat mukaville, helposti ilman nenätiivistettä. DuraMesh® rakenne pitää FFP-maskien muodon myös kovimmissa olosuhteissa.

FFP3-maskit suojaavat haitallisilta ja syöpää aiheuttavilta, vesi- ja öljypohjaisilta hiukkasilta sekä radioaktiivisilta hiukkasilta, ilmavälitteisiltä biologisilta aineilta riskiryhmissä 2 + 3 ja entsyymeiltä. Kokonaisvuoto (vuoto) on korkeintaan 2 %, suodattaa vähintään 99 % kaikista ilman epäpuhtauksista. Tyypillisiä käyttöalueita FFP3-maskeille ovat esimerkiksi raskasmetallien, lehtipuiden, jarrutuspölyn käsittely, radioaktiiviset aineet, patogeenit kuten virukset, bakteerit ja sieni-itiöt sekä ruostumattoman teräksen hitsauksessa. Uudelleen käytettävä. Myydään 5 kpl pakkauksissa.

Tekniset tiedotHengityssuojain Moldex 3405 FFP3 NR D

Väri valkoinen
Riskiluokat FFP3
Mallit EN 149: 200 + A1: 2009 mukainen


Tuotenr. 12-580480
5 kpl/pakk, säädettävä niskalenkki, anatomisesti muotoiltu tiiviste
Hinnat ilman ALV:ta.
Toimitusaika 1-2 viikkoa
78,00 €
loading