Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Hengityssuojain Dräger X-plore 1330 FFP3 NR D, 5 kpl/pakk

Tuotenr. 12-588490

alhainen uloshengitysvastus, helppo puhua maski päällä

86,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 106,64 €)
Toimitusaika 4-5 viikkoa

KuvausHengityssuojain Dräger X-plore 1330 FFP3 NR D, 5 kpl/pakk

Hengityssuojain Dräger X-plore 1330 FFP3, NR D, 5 kpl/pakkaus. Kertakäyttöinen hiukkassuodatin ergonomisella muotoilulla, jonka suuri sisävolyymi hyvällä istuvuudella helpottaa puhumista maski päällä. Hengitys on erityisen helppoa matalan uloshengitysvastuksen takia. Uloshengitysventtiili päästää tehokkaasti läpi kostean ja lämpimän uloshengitysilman ja estää näin lämmön kertymisen maskiin.

Erityisesti kehitetty CoolSAFE ™ -suodatinmateriaali yhdistää erilaisia tehokkaita suodatinmateriaaleja. Siinä on siten erinomainen suodattimen suorituskyky. Karkeat ja hienot hiukkaset tarttuvat tehokkaasti eri kerroksiin.

Säädettävät ja kestävät tekstiilinauhat takaavat helpon käytettävyyden ja varman ja miellyttävän istuvuuden.

FFP3-maskit suojaavat haitallisilta ja syöpää aiheuttavilta vesi- ja öljypohjaisilta hiukkasilta sekä radioaktiivisilta hiukkasilta, ilmavälitteisiltä biologisilta tekijöiltä riskiryhmässä 2 + 3 ja entsyymeiltä.

Kokonaisvuoto (vuoto) on korkeintaan 2 %, vähintään 99 % saasteista suodattuvat ilmasta.

FFP3-maskeja käytetään tyypillisesti raskasmetallien, lehtipuiden, jarrutuspölyn, radioaktiivisten aineiden, patogeenien kuten virusten, bakteerien ja sieni-itiöiden käsittelyssä sekä ruostumattoman teräksen hitsauksessa.

Kertakäyttöinen. 5 kpl/pakkaus.

Tekniset tiedotHengityssuojain Dräger X-plore 1330 FFP3 NR D, 5 kpl/pakk

Väri valkoinen