<

Valikko

Ensiaputuotteet ja Henkilönsuojaimet

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Ensiaputuotteet ja Henkilönsuojaimet

Työturvallisuus on ehdottomasti kaikkien työpaikkojen tärkeimpiä huomioitavia asioita. Hyvä työympäristö on aina turvallinen. Ensiaputuotteet ja henkilönsuojaimet tuoteryhmästämme löydät ensiaputarvikkeet ja muut henkilönsuojaimet, kuten kuulosuojaimet, suojalasit, turvakengät, työhanskat ja paljon muita työturvallisuutta parantavia tuotteita. Riippumatta siitä teetkö varasto-, teollisuus- vai toimistotyötä kattaa valikoimamme myös sinun työpaikkasi tarpeet. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Ensiaputuotteet toimistoon, varastoon ja teollisuuteen

Valikoimamme ensiaputuotteet sopivat kaiken tyyppisiin työpaikkoihin - niin toimistoihin, varastoihin kuin teollisuuteenkin. Ensiapuvalmius on tärkeä osa työpaikan turvallisuutta. Onnettomuuden sattuessa yrityksessä tulee olla varautunut oikeanlaisilla ensiaputuotteilla. Se, minkälaisia tuotteita yrityksesi tarvitsee, riippuu työn laadusta ja sen riskeistä.

Valikoimamme koostuu pääasiassa tunnetun Cederrothin laadukkaista tuotteista. Säilytä aina ensiaputuotteet niin, että ne ovat helposti saatavilla vahingon sattuessa.

Henkilönsuojaimet kaikkiin työtehtäviin

Käytä aina oikean tyyppistä henkilönsuojainta kutakin työtehtävää varten.Meluisissa ympäristöissä kuulosuojaimia tulisi aina käyttää kuulovammojen syntymisen välttämiseksi. Laadukkaat kuulosuojaimet ja korvatulpat pitävät huolen korvistasi.

Suojalasit toimivat tilanteissa, joissa on riski saada erilaisia roskia, roiskeita, kemiallisia aineita tai voimakasta valoa silmiin. Hyvin istuvat silmien lasit antavat parhaan mahdollisen suojan.

Erilaisten hengityssuojainten käytöllä pyritään siihen, että hengitysilma olisi paitsi miellyttävää myös puhdasta ja turvallisuusvaatimukset täyttävää. Valitse aina suojain töiden mukaan.

Suojavaatteilla kuten turvakengillä, työhanskoilla ja huomioliiveillä varmistat hyvän havaittavuuden ja suojaat sekä itseäsi että muita. Olipa tarpeesi mitkä hyvänsä, autamme sinua mielellämme löytämään tarvitsemasi ensiaputuotteet ja henkilönsuojaimet valikoimastamme.

Autamme sinua sopivien Henkilönsuojainten valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme tarpeisiisi parhaiten sopivat ensiaputuotteet ja henkilönsuojaimet. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimmat tuotteet tarpeisiisi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!