Toimiva verkkokauppa oikeanlaisilla välineillä

e-handel

Suomalaisten verkko-ostaminen jatkoi kasvuaan vuonna 2020, jolloin myös koronapandemia kasvatti verkkomyyntiä osaltaan. Vaikuttaakin siltä, että verkkokauppa on tullut paitsi jäädäkseen myös jatkaakseen voittokulkuaan. Onkin entistä tärkeämpää, että yrityksellä on toimiva verkkokauppa, jossa myynti, varasto ja logistiikka toimivat saumattomasti yhteen.

Verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet

Tämän päivän verkko-ostajat arvostavat netistä ostamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Lisäksi ilmainen toimitus ja mahdollisuus pakettien seurataan ovat tärkeitä verkko-ostoja lisääviä tekijöitä. Markkinoiden suurimmat toimijat tarjoavat asiakkailleen yleensä ainakin osan näistä eduista, mikä kuitenkin nostaa haastetasoa myös pienemmille verkkokaupoille.

Mikäli tilausten ja palautusten käsittely ei ole nopeaa ja tehokasta, on vaarana, että asiakkaat eivät osta samasta verkkokaupasta enää jatkossa. Paitsi toimitusten seuranta myös ennakoivat toimitusilmoitukset koetaan asiakkaiden mielissä tärkeiksi.

Oikeanlaiset vaunut helpottavat verkkotilausten keräilyä

Verkkokaupan yksi keskeisimpiä toimintoja on tehokas tuotekeräily. Jotta keräilyssä tapahtuisi mahdollisimman vähän virheitä ja se sujuisi mahdollisimman nopeasti ja ergonomisesti on tärkeää, että työntekijöillä on käytössään oikeanlaiset välineet. Tarkoitukseen soveltuvat vaunut, kuten keräilyvaunut, rullakot tai varastovaunut, helpottavat suurten ja pienten verkkokauppatilausten keräilyä ja käsittelyä.

Varta vasten verkkokauppiaille suunniteltu keräilyvaunu, kuten valikoimamme keräilyvaunu Alden, on suunniteltu mahdollisimman käytännölliseksi useamman verkkokauppatilauksen samanaikaiseen keräilyyn. Täydennä vaunua työkalutaululla, skanneripidikkeellä, pussinpidikkeellä ja monella muulla keräilyä nopeuttavalla lisävarusteella.

Rullakot puolestaan soveltuvat hyvin suurempien tuotteiden lähetyksiin. Niiden seinät pitävät huolen siitä, että tavarat eivät tipahda ulos sivuilta.

Laadukas varastovaunu on kestävä ja tarpeeksi tilava suurtenkin tavaroiden kuljettamiseen. Lisäksi matalalla sijaitsevan kuormatason ansiosta se sopii myös erinomaisesti painavan kuorman kuljettamiseen, sillä kuormaa ei tarvitse nostaa korkealle saadakseen sen nostettua vaunuun.

Vaunujen monenlaiset lisävarusteet helpottavat keräilyä. Pienet, vaunuissa mukana kulkevat tikkaat auttavat keräilijää poimimaan tuotteita joustavasti myös ylemmiltä hyllyiltä. Kirjoitustaso toimii keräilylistan pidikkeenä.

Tulevaisuuden verkkokauppa, miltä se näyttää?

Verkkomyynti ja sitä myöten pakettimäärät näyttävät jatkavan kasvuaan. Siksi on tärkeää, että yritykset panostavat jo nyt verkkokauppansa ja logistiikkansa toimivuuteen. Miltä tulevaisuuden verkkokauppa tulee näyttämään? Sitä ei varmasti varmuudella osaa sanoa kukaan. Ehkä lennokit tuovat tilaamasi tavarat suoraan kotiovellesi jokin päivä?

 

Tulevaisuuden verkkomyynnin kehityksestä riippumatta voit luottaa siihen, että saat meiltä aina verkkokauppasi toimintaa helpottavat tuotteet - vaivattomasti netistä. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

 

;