Piknikpöytä Elis

Piknikpöytä saatavana selkänojalla tai ilman

Kun etsit tyylikästä ja kestävää istuinryhmää ulkokäyttöön, piknikpöytä Elis on loistava valinta. Siinä on ajaton muotoilu, kestävä kuumasinkitty teräsrakenne ja mukavat istumapaikat jopa kuudelle henkilölle.

Istuinpinta on valmistettu luonnollisesta puusta, joka tuo istuinryhmään charmia ja kivan ilmeen ulkotilan kalustukseen.

Jos puuosista tulee pihkaa kuumalla kelillä, ei sinun tarvitse huolestua -tämä on täysin normaalia. Puu on elävä elementti, eikä pihka vahingoita puuta tai lyhennä piknikpöydän elinikää.

Kuinka saada pihka pois? Tämä käy helposti. Laita vähän terpentiiniä rättiin ja putsaa varovasti pois. Tai jos pihka on kovettunut, voi sitä varovasti rapsuttaa pois.

Nauti ulkoilmasta ja luonnosta mukavasti piknikpöytä Elisin äärellä!

FSC: Forest Stewardship Council on riippumaton järjestö, joka tähtää vastuulliseen metsänhoitoon kaikkialla maailmassa. FSC-sertifiointi on takuu siitä, että tuote on valmistettu vastuullisesti ja ottaen huomioon sekä luonnon että sosiaaliset ja taloudelliset seikat. Valitsemalla FSC-sertifioidun tuotteen edistät metsien kestävää kehitystä.

  • 6 istumapaikkaa
  • Ajaton muotoilu
  • Fsc-sertifioitu
Alkaen 495,00 €
Suodatin
Ilman selkänojaa
Med ryggstöd
muovi
puu
galvanoitu
harmaa
hopea
luonto
vihreä

;