Työtuoli Ullmanstolen Hi-Lite

Hi-lite, käsinojilla

Työtuoli Ullmanstolen H-Lite. Tärkeä yksityiskohta toimistossa (ja kotitoimistossa) on työtuoli. Se edistää työhyvinvointiasi ja istumaergonomiaa. Työtuoli Ullmanstolen H-Liteen voit valita eri kangasverhoilun; Gaija Classic tai Capture Fame. Molemmat vaihtoehdot ovat kestäviä ja sopivat kaikenlaisiin toimistoihin. Hankauskesto Gaija Classicissa on 50.000 Martinalea ja Capture Famessa jopa 200.000 Martindalea.

Suoisittelemme työtuolia Ullmanstolen H-Lite henkilöille, jotka istuvat suuren osan päivästään (8h/vrk). Tuolissa on hyvä ergonominen muotoilu ja monipuoliset säätöominaisuudet, jotta voit istua mukavasti koko työpäivän aikana.

Työtuolin selkänojan korkeutta voidaan säätää erikseen ja lukita haluttuun asentoon. Tuolissa on polvikeinu, jossa on kolme lukitusasentoa. Polvikeinu lisää tuolin ergonomiaa ja saat sen avulla mukavamman istuma-asennon. Polvikeinu-mekanismi toimii niin, että istuin ja selkänoja kallistuvat synkronoituna tuolin Etuosassa olevasta kallistuksensäädöstä. Voit säätää kallistuksen jäykkyyttä omalle painolle sopivaksi, kallistumaan kevyemmin tai jäykemmin.

Työtuolissa on vakiona pyörät koville lattioille ja säädettävät käsinojat. Perussäätönä työtuolissa on korkeudensäätö kaasujousella. Lisäksi voit säätää istuinsyvyyttä. Näillä monipuolisilla ominaisuuksilla saat itsellesi hyvän ja ergonomisen istuimen.

  • Suositeltu istuma-aika: 8h/vrk
  • Sis. käsinojat
  • Premium malli
Alkaen 618,00 €
Suodatin
beige
harmaa
musta
punainen
sininen
vihreä

;