Juuri nyt: KESÄKAMPANJA ☀ -20% KAIKESTA

Työtuoli Syncro Clean

Antibakteerisella kangasverhoilulla

Työtuoli SYNKRO CLEAN. Puhdastilatuoli antibakteerisella kangasverhoilulla joka on käsitelty hopeaioneilla. Aineen jatkuva vapautuminen varmistaa, että tuolilla on antimikrobinen vaikutus koko sen käyttöiän ajan. Tämä heikentää ja ehkäisee mikro-organismien lisääntymis- ja infektiokykyä. Työtuoli SYNKRO CLEAN ehkäisee vaarallisen virusten leviämisen.

Moderni ergonominen toimistotuoli puhtaisiin tiloihin, jossa antibakteerinen kangasverhoilu.
Ergonomisesti muotoiltu topattu selkänoja, jossa korkeudensäätö ja integroitu ristiseläntuki. Mukava ergonominen istuin, jonka etuosa on taivutettu, ettei istuin paina polvitaipeita. Näin tuoli tarjoaa istujalle terveellisen ja rennon istumisen. Synkromekanismi, jolla säädät istuimen ja selkänojan kaltevuutta synkrossa toisiinsa. Jäykkyys säädettävissä istujan painon mukaan. Kaltevuuden voi lukita useampaan asentoon. Istuimen korkeudensäätö Toplift toiminnon avulla. Tukeva musta nylon jalkaristikko jarruttavilla pyörillä. Pyörät lukkituvat istujan painosta. Vakiona kokolattiamatolle sopivat pyörät.

Hopeaioneja sisältävä antibakteerinen kangasverhoilu. Mirage Scudo San -päälliskankaassa on hopeaioneihin (Ag+) perustuva antibakteerinen tehoaine. Antibakteerinen vaikutus ehkäisee bakteerien kasvua pysyvästi.
Kangas on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa. Hankauskesto 100.000 Martindalea. Palosuoja EN 1021 standardi osien 1+2, mukaan.
Antibakteerinen käsittely on sertifioitu EN ISO 6940/6941 standardin mukaan.
- Hopeaioneja sisältävä kangasverhoilu, antibakteerinen
- Korkeussäädettävä selkänoja, ristiseläntuella
- Ergonominen istuin, jossa alaspäin taivutettu etuosa
- Synkromekanismi (keinumekanismi)

  • Antibakteerinen kangasverhoilu
  • Korkeussäädettävä selkänoja
  • Synkromekanismi
367,20 €

;