Työtuoli Sverigestolen 814 Klassikko

Sisältää käsinojat ja niskatuen

Työtuoli Sverigestolen 814 Klassikko. Laadukas ja kestävä työtuoli kovaan käyttöön. Työtuoli on erittäin tärkeä työväline henkilölle, joka tekee istumatyötä. Hyvä työtuoli ergonomisella muotoilulla ja säätöominaisuuksilla lisää työviihtyvyyttä ja saat hyvän työskentelyasennon, että jaksat paremmin.

Työtuoli Sverigestolen 814 Klassikko on valmistettu Ruotsissa. Saatavilla kahdella erilaisella kangasverhoilulla Gabrielin Caja Classic, jossa hankauskesto 50.000 Martinadle tai Capture, jossa hankauskesto 200.000 Martindale. Tämä työtuoli sopii henkilöille, jotka istuvat pitkän työpäivän, suosituskäyttö jopa 12 h / päivä.

Työtuolissa on hyvät säätöominaisuudet ja saat tällä tuolilla istumaergonomiasi loistavaksi! Tuolissa on polvikeinu-mekanismi, jolla saat säädettyä istuimen ja selkänojan kulmaa synkrossa toisiinsa. Keinutoiminto on säädettävissä istujan painon mukaan, eli saat väännettyä vastusta kevyemmäksi tai jäykemmäksi. Polvikeinun saat säädettyä istuimen etuosassa olevasta vivusta. Istuimen korkeudensäätö toimii kaasujousella. Työtuoli toimitetaan pyörillä, jotka sopivat kovalle lattialle. Käsinojat ovat korkeussäädettävät ja niissä on pinnalla nahkaviimeistely. Tuolissa on korkea selkänoja ja niskatuki.

Laadukas ergonominen työtuoli, joka sopii myös pitkään työpäivään (12 h/ päivä).

  • Suositeltu istuma-aika: 12h/vrk
  • Sis. käsinojat ja niskatuen
  • Premium malli
Alkaen 919,00 €
Suodatin
beige
harmaa
musta
punainen
sininen
vihreä

;