Työtuoli Sun-Flex Hideaway

Taitettava selkänoja, säästää tilaa

Työtuoli Sun-Flex Hideaway. Työtuoli SUN-FLEX®HIDEAWAY:n avulla olet valmis uuteen työskentelytapaan! Se on kehitetty sopimaan tämän päivän modernia ja joustavaa työpaikkaa, kotiin tai toimistoon.

Työtuoli Sun-Flex Hideaway on täydellinen valinta aktiiviseen toimistoon, jos vaihtelet työskentelyasentoa välillä seisten ja välillä istuen, tai vaihtelet työpistettä. Työtuolin saa nimittäin helposti siirrettyä sivuun, esimerkiksi työpöydän alle säilytykseen, koska selkänojan saa taitettua kasaan. Saa itsellesi hyvin lisää pinta-alaa ja liikkumistilaa, kun vaihdat työasentoja istumisesta seisomiseen. Kun työskentelet etänä kotona, on lisätila ja työtuolin kasaan taittaminen säilytystä varten myös tervetullut ominaisuus!

SUN-FLEX®HIDEAWAY työtuolissa on ristiseläntuki ja mukava hengittävä verkkoselkänoja. Säätöominaisuuksina löytyy korkeudensäätö ja synkromekanismi, jolla saat mukavasti kallistettua työtuolia. Istuinosa on topattu ja verhoiltu kestävällä kankaalla. Työtuolissa on tyylikäs jalkaristikko ja yleispyörät, jotka sopivat sekä koville että pehmeille lattioille. Käsinojat ovat kiinteät ja taitettavat.

  • Taitettava selkänoja ja käsinojat
  • Vie pienen tilan
199,00 €

;