Työtuoli Orion

Käsinojilla ja niskatuella

- Kangas tai nahkaverhoilu
- Säädettävä ristiseläntuki
- Useita säätömahdollisuuksia

Työtuoli on tärkeä osa toimistoympäristöä, ja sillä on oma vaikutuksensa myös työhyvinvointiin. Työtuoli Orion on toimistotuoli kulutuksenkestävällä kangasverhoilulla (50 000 Martindale) tai nahkaverhoilulla. Se sopii kaiken tyyppisiin toimistoihin ja sinulle, joka istut suurimman osan työpäivästäsi (8 h/päivä). Sen ergonomiset toiminnot mahdollistavat sen, että tuolissa voi istua mukavasti ison osan päivää.

Synkronikeinun ansiosta tuoli on ergonominen ja siinä on mukava istua. Synkronikeinu tarkoittaa, että istuin ja selkänoja seuraavat kehosi liikkeitä samanaikaisesti.

Tuolissa on koville lattioille soveltuvat pyörät, säädettävä niskatuki, säädettävät 4D käsinojat (voidaan säätää korkeus- ja sivusuuntaan, eteen ja taakse sekä kiertää), jalkaristikko alumiinista, turvamekanismi, painonsäätö, säädettävä istuinsyvyys, korkeussuunnassa säädettävä selkänoja, kallistettava kovera istuin ja ristiseläntuki pumpulla. Kaikki nämä, jotta saisit mahdollisimman ergonomisen työtuolin. Enimmäiskantavuus 100 kg. Hyväksytty EN1335 mukaisesti.

  • Suositeltu istuma-aika: 8h/vrk
  • Sis. 4d käsinojat ja niskatuen
  • Säädettävä ristiseläntuki
Alkaen 383,20 €
Suodatin
harmaa
musta

;