Työtuoli Fergus, käsinojilla

Musta tai harmaa

Työtuoli Fergus, käsinojilla. Hyvä perustuoli, joka on verhoilu kankaalla, jonka hankauskesto on 35.000 Martindalea. Värit musta tai harmaa. Työtuoli sopii hyvin kaikenlaisiin toimistoihin kuin myös kotitoimistoon.

Työtuoli Fergus sopii henkilölle, joka istuu lyhyemmän ajan päivästä. Suositeltu istuma-aika 4 h / päivä. Työtuoli on varusteltu hyvillä ergonomisilla säädöillä, jotta istut mukavasti aina kun teet hetken istumatöitä työpäiväsi aikana. Erinomainen työtuoli esim. kenttämyyjille, jotka välillä käyvät toimistolla tekemässä hommia.

Työtuolissa on pysyvä yhteys-toiminto, joka tarkoittaa, että selkänoja seuraa kehon liikettä, samalla kuin istuinosa on paikoillaan. Eli tämä on pelkän selkänojan kallistuksen säätö, ilman, että istuin seuraa liikettä. Tämä säätöominaisuus tuo hyvän ergonomian ja takaa mukavan istumisen.

Työtuolissa on pyörät koville lattioille, keskikorkea selkänoja, selkänojan kallistuksen säätö, mukava muotoiltu istuinosa, istuimen syvyydensäätö ja käsinojat. Hyvät säätöominaisuudet tarjoamaan ergonomisen istumisen!

  • Suositeltu istuma-aika: 4 h/vrk
  • Säädettävä selkänoja
  • Hyvä perustuoli
196,00 €
Suodatin
harmaa
musta

;