Työtuoli Fenix

Korkea selkä

Työtuoli Fenix on toimistotuoli korkealla selkänojalla.

Työtuoli on tärkeä yksityiskohta työympäristössäsi, joka edistää hyvinvointiasi työpaikallasi. Työtuoli Fenix sopii kaikkiin toimistoihin ja myös kotitoimistoon etätöihin. Työtuoli on verhoiltu mustalla kankaalla, jonka hankauskesto on 40.000 Martindalea. Suosittelemme työtuolia käytettäväksi sinulle, joka istut lyhyemmän ajan työpäivästäsi (4h/päivässä). Tämä työtuoli sopii siis täydellisesti esim. sähköpöydällä välillä istuen ja välillä seisten työtä tekeville. Fenix työtuolissa on hyvät ergonomiset säädöt; istu mukavasti ja säädä työtuolia tarpeesi mukaan työpäivän aikana.

Työtuoli Fenix on varustettu Free float mekanismilla, joka lisää ergonomiaa ja saat säädettyä tuoliin mukavan istuma-asennon. Free float tarkoittaa, että istuimen ja selkänojan kulmaa voi säätää erikseen toisistaan. Anna kehon päättää istumakulma oman liikkeen mukaan.

Tuoli toimitetaan pyörillä, jotka sopivat koville lattioille. Korkea selkänoja on hyvin topattu ja pehmustettu ja voit säätää selkänojan korkeutta. Mukava kuppimuotoilu istuin vakiona, jonka istuinkulmaa saat säädettyä oman painon mukaan. Näillä säädöillä saat itsellesi ergonomisen asennon ja mukavan työtuolin istumatyöhön. Voit ostaa työtuoliin erikseen lisävarusteena kiinteät käsinojat.

  • Suositeltu istuma-aika: 4h/vrk
  • Perusmalli
193,00 €

;