Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Mikrotauottaja Seat Guard, alk. 10 kpl

Tuotenr. 12-548548

hinta/kpl kun ostat vähintään 10 kpl

65,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 80,60 €)
Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus Mikrotauottaja Seat Guard, alk. 10 kpl

Mikrotauottaja Seat Guard (hinta per kappale kun ostat 10 kpl tai useamman), on täysin uniikki laite, joka huolehtii siitä, että pidät riittävästi mikrotaukoja päivän aikana. Se muuntaa minkä tahansa istuimen älyistuimeksi, joka valvoo, ettet istu liian pitkään ilman taukoja. Se pystyy ylivoimaisen kustannustehokkaasti edesauttamaan työntekijöiden hyvinvointia sekä oleellisesti vähentämään liika istumisesta aiheutuvia terveyshaittoja. Mikrotauottaja Seat Guard on täysin automaattinen tekninen älylaite, joka aktivoituu painosta. Aseta se mille tahansa hiukan pehmustetulle pinnalle (työtuolille, sohvalle, istuintyynylle jne.) ja istahda laitteen päälle. Kun tunnet värinän, nouse ylös ja pidä tauko! Tauottamalla istumista vähintään 2 minuutin tauoilla 30 minuutin välein, pysyy virkeämpänä koko työpäivän ajan. Jos sinulla on sähköpöytä käytössäsi, on Seat Guard myös erinomainen laite työskentelyasennon vaihtelun ja seisomaan nousemisen muistuttamiseen. Vaihtele asentoa vaikka istumisen ja seisomisen välillä 30 minuutin jaksoissa.

Pitämällä mikrotaukoja voidaan vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja jaksamiseen työpaikalla, ja vähentää istumisesta aiheutuvia haittoja. Siksi mikrotauottaja Seat Guard valvoo, että pysyt poissa istumasta vähintään 2 minuutin ajan. Joka kerta kun nouset istumasta vähintään 2 minuutiksi, laite nollautuu ja aloittaa uuden 30 minuutin jakson siitä hetkestä kun taas istahdat alas. Jos nouset istumasta ennen kuin 30 minuuttia on täynnä, mutta istahdat takaisin alle kahdessa minuutissa, laite jatkaa siitä mihin se jäi.

Mikrotauottaja toimii akulla, joka ladataan USB-laturilla, latausliitin on Micro USB. Latausliitin sisältyy toimitukseen. Lisäksi siinä on LED-valo, josta näet latauksen tilan, ja virtakytkin, joka katkaisee jännitteensyötön akulta järjestelmään mutta ei estä akun lataamista. Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön eikä sitä saa kastella. Laitetta tulee säilyttää ja kuljettaa niin, ettei se altistu puristukselle tai painolle.

Tekniset tiedot Mikrotauottaja Seat Guard, alk. 10 kpl

Väri musta
Materiaali muovi