<

Valikko

Aseta Lattiasuoja työtuolin alle ja pidä lattia siistinä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Lattiasuoja Protect
 Vaihtoehtoa
koville lattioille, P 1200
  • Koville lattioille
  • Kuvioitu
Lattiasuoja Tagg
 Vaihtoehtoa
L 1200 mm, pehmeille lattioille
  • Pehmeille lattioille
  • Kuvioitu
Lattiasuoja Emmi
musta, PxL 1500 x 1200 mm
  • Kestävä
  • Laminoitu tausta
Lattiasuoja Essi
kierrätettävää vinyyliä, PxL 1500 x 1200 mm
  • Kierrätettävää vinyyliä
  • Joustava tausta

Aseta Lattiasuoja työtuolin alle ja pidä lattia siistinä

Työtuolin siirtäminen edes takaisin työpöydän ääressä kuluttaa lattiaa tai mattoa, jonka päällä tuoli on. Lattiasuoja tuolin alla pitää lattian tai maton tuolin alla siistimpänä ja ehjänä pidempään ja lisäksi työskentelymukavuus paranee kun toimistotuoli liikkuu suojan päällä helpommin. Joillain malleilla on myös likaa imevä ja poistava vaikutus. Paranna toimistoympäristöäsi jo tänään, luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Lattiasuoja toimistotuolille suojaa sekä lattiaa että tuolia

Onko erilaisten lattiasuojien välillä eroja? Mikä malli tulisi omalle lattialleen valita? Pohjimmiltaan suojilla on sama tarkoitus, eli suojata niiden alla olevaa alustaa työtuolin rullaamisesta aiheutuvalta kulumiselta. Jotkin mallit soveltuvat kuitenkin paremmin kovien lattioiden ja toiset pehmeiden lattioiden suojaamiseen.

Puisten lattioiden, betonilattian tai vastaavien kovien lattioiden suojaamiseen soveltuvat kestävästä vinyylistä valmistetut mallit. Toisen tyyppiset mallit soveltuvat puolestaan pehmeämmille lattioille, kuten kokolattiamatolla päällystetyille lattioille tai muiden, kankaisten mattojen päälle. Näissä suojissa on pienet nystyrät suojan taustapuolella, joiden ansiosta ne tarttuvat mattoon eivätkä liu’u ympäriinsä tuolin liikkuessa niiden päällä. Tällaista suojaa ei kannata käyttää kovilla lattioilla, sillä ne eivät sovellu optimaalisesti siihen käyttöön.

Erityyppisten Lattiasuojien edut

Lattiasuoja suojaa nimensä mukaisesti lattiaa kulumiselta, mutta se suojaa myös sen päällä käytettävää tuolia. Kovat lattiat saattavat nimittäin kuluttaa tuolin pyöriä tai jalkojen muovisia tassuja, joten alustaa pehmentävä suojalevy pienentää pyöriin kohdistuvaa kulumista ja pidentää niiden käyttöikää.

Hyvä ja miellyttävä työympäristö auttaa tekemään työn tehokkaammin ja laadukkaammin. Joskus ero voi löytyä pienistä yksityiskohdista. Yhdistelmäalusta soveltuu sekä tuolin alle käytettäväksi että seisontamatoksi. Tämän tyyppisellä vaihtoehdolla on alustaa pehmentävä ja jalkojen rasitusta lieventävä vaahtoydin, jonka päällä on muovinen suojalevy. Näin ollen se sopii sekä seisontatyöhön että tuolin alle, eikä esimerkiksi sähköpöydän ääressä työskennellessä tarvitse vaihtaa alustaa joka kerta työskentelyasentoa vaihtaessa. Kätevää!

Värivalinnassa kannattaa miettiä haluaako mahdollisimman huomaamattoman mallin vai haluaako, että suoja toimii myös sisustuselementtinä. Läpinäkyvä malli on kaikista tavallisin vaihtoehto. Se sujahtaa helposti minkä väriseen toimistoon tahansa ja sulautuu hyvin lattiaan. Toisaalta mustasta muovista valmistettu malli saattaa toimia tyylikkäänä sisustuselementtinä riippuen toimistosi värimaailmasta ja tyylistä.

Autamme sinua Lattiasuojan valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva lattiasuoja, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!