<

Valikko

Toimistotuolit & niiden varusteet

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Toimistotuolit & niiden varusteet

Hanki ergonominen toimistotuoli ja luo mielekäs työpiste sekä työpaikalle että kotitoimistoon. Voit vaikuttaa työpäiväsi mukavuuteen yksinkertaisesti laadukkailla istumaratkaisuilla. Hyvässä valikoimassamme on myös tuotteet, jotka soveltuvat esimerkiksi säädettävän työpöydän ääressä seisten työskenteleville. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman erilaisia istuimia sekä muita tarvikkeita lattiasuojista tasapainotuoleihin ja seisontamattoihin. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Näin luot ergonomisen työpisteen

Toimistotyötä kuvaillaan yleensä fyysisesti kevyeksi sisätyöksi. Välttämättä heti ei tule ajatelleeksi, että vääränlainen työskentelyasento ja samat, päivittäin toistuvat liikkeet voivat rasittaa kehoa työpäivän aikana. Monia vaivoja voidaan silti helpottaa parantamalla työpisteen ergonomiaa.

Kunnollinen toimistotuoli on yksi työpisteen tärkeimmistä hankinnoista. Sen tulisi olla paitsi sopivan kokoinen, myös helposti ja monipuolisesti säädettävissä. On tärkeää, että istut tarpeeksi korkealla, jotta sinun ei tarvitse jännittää hartioita työskennellessäsi. Myös selän riittävä tuki tulisi huomioida. Valitse tuoli käyttäjän ja päivittäisen käyttötarpeen mukaan. Kuinka pitkiä aikoja istut työpäivän aikana? Lue aiheesta lisää artikkelistamme Kuinka valita paras ergonominen työtuoli.

Toimistotyössäkin tehdään erilaisia töitä, ja työntekijä saattaa päivän aikana liikkua huoneesta toiseen palavereihin tai vaikka avotoimistosta hiljaiseen työtilaan. Eri tiloissa voi olla tarve erilaisille varusteille. Säädettävät toimistotuolit luovat monipuolisuutta ja mahdollisuuden monelle eri henkilölle istua ja seistä eri aikoina saman työpisteen ääressä.

Jos sinulla on sähköpöytä käytössäsi voit vaihdella työskentelyasentoasi istuvasta puoliseisovaan ja seisovaan työpäivän aikana. Tähän tarkoitukseen löydät valikoimastamme erilaisia aktiivisuuteen kannustavia satulatuoleja ja tasapainotuoleja. Aktiivinen istuminen lisää liikettä kehossa ja vahvistaa samalla lihaksia. Tähän tarkoitukseen suunnitellut tuolit mukailevat kehon liikkeitä ja parantavat ryhtiä. Seisomiseen suosittelemme seisontamattoa, joka vähentää kuormitusta jaloissa ja auttaa sinua näin seisomaan pidempään.

Lattiasuoja puolestaan pitää lattian työtuolin alla siistinä. Vaikka lattiasuoja suojaa nimensä mukaisesti lattiaa kulumiselta, suojaa se myös sen päällä käytettävää tuolia. Kovat lattiat saattavat nimittäin kuluttaa tuolin pyöriä tai jalkojen muovisia tassuja, joten alustaa pehmentävä suojalevy pienentää pyöriin kohdistuvaa kulumista ja pidentää niiden käyttöikää.

Autamme sinua valitsemaan Toimistotuolin ja sen varusteet

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat toimistotuolit ja muut tuotteet ja luo itsellesi helposti ergonominen työpiste, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!