Juuri nyt: KESÄKAMPANJA ☀ -20% KAIKESTA

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät, harmaa

Tuotenr. 12- 657359

Mukava istua, korkeudensäätö

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät, harmaa

Tuotenr. 12- 657359

Mukava istua, korkeudensäätö

250,40 € 313,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 310,50 €)
Aina ilmainen toimitus
Toimitusaika 8-9 viikkoa
250,40 € Osta nyt

Tuotetiedot

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät, harmaa

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät, harmaa. Neuvottelutuolissa on moderni muotoilu ja se tuo tilaan ihanan harmonisen tunnelman. Modernin designinansa ansiosta sopii Dexter neuvottelutuoli useaan erilaiseen käyttöön ja ympäristöön. Tuolista on saatavilla neljä erilaista mallia: pyörällinen korkeudensäädöllä, pyörällinen korkeudensäädöllä sekä käsinojilla, kelkkajaloilla tai pyörällisellä 4-haara jalkaristikolla.

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät. Tämä malli sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Se sopii neuvottelutuoliksi ja työtuoliksi toimistolle, lyhytaikaisempaan istumiseen ja tuoli on kivannäköinen työtuoliksi kotitoimistoon. Kätevä korkeudensäätö kaasujousella, saat tuolin sopivaan korkeuteen pituutesi mukaan tai eri korkuisten pöytien mukaan. Tuolissa on musta työtuolin jalkaristikko 5:llä pyörällä. Saatavilla myös malli, jossa on mustat kiinteät käsinojat.

Neuvottelutuoli Dexter, kelkkajaloilla. Kätevän kokoinen tuoli, sopii moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Kätevä neuvottelutilan tuolina ja näitä voi myös olla sivussa varatuoleina neuvotteluhuoneessa. Sopii myös asiakastuoliksi, odotustilantuoliksi, sosiaalitilantuoliksi, ruokatuoliksi jne. Kiinteä kestävä kelkkajalka, takaa tasaisen ja vakaan istumisen tuolilla. Musta metallinen kelkkajalka on ohut ja tyylikäs ja antaa tuolille kevyen tunteen. Tuoli kelkkajalalla myydään 2 kappaleen pakkauksissa.

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä. Tämä malli on täydellinen neuvottelutuoli ja sopii sekä isompien ja pienempien neuvottelupöytien ympärille. Edustava, tyylikäs ja mukava tuoli antaa oikeat lähtökohdat inspiroivaan palaveriin. Jalkaristikko on musta ja linjat ovat tyylikkäät ja ohuet. Pyörät jalkaristikossa tuovat istumiseen mukavuutta ja tuolille on helppo mennä istumaan ja siitä on helppo nousta pois. Tuolin korkeus on kiinteä tässä mallissa.

Kaikki neuvottelutuoli Dexter mallit on kangasverhoiltuja. Värivaihtoehtoina harmaa tai tummanharmaa. Selkänoja ja istuin ovat yhtenäiset, pehmustetut ja ympäriverhoiltu. Tuolissa on hyvä istumamukavuus. Tyylikäs ja mukava, täydellinen tuoli moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tekniset tiedot

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät, harmaa

Väri
harmaa
Materiaali
tekstiili
Materiaali
metalli
Korkeus (mm)
780
Mallit
Med hjul
Pyörien määrä
5 kpl
Pituus
520 mm
Istuinleveys
500 mm
Istuimen syvyys
420 mm
Istuinkorkeus
460-600 mm
Paino
19 kg
;