Juuri nyt: KESÄKAMPANJA ☀ -20% KAIKESTA

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä, musta

Tuotenr. 12- 657366

Mukava istua, 4-haara ristikko pyörillä

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä, musta

Tuotenr. 12- 657366

Mukava istua, 4-haara ristikko pyörillä

247,20 € 309,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 306,53 €)
Aina ilmainen toimitus
Toimitusaika 8-9 viikkoa
247,20 € Osta nyt

Tuotetiedot

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä, musta

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä, musta. Neuvottelutuolissa on moderni muotoilu ja se tuo tilaan ihanan harmonisen tunnelman. Modernin designinansa ansiosta sopii Dexter neuvottelutuoli useaan erilaiseen käyttöön ja ympäristöön. Tuolista on saatavilla neljä erilaista mallia: pyörällinen korkeudensäädöllä, pyörällinen korkeudensäädöllä sekä käsinojilla, kelkkajaloilla tai pyörällisellä 4-haara jalkaristikolla.

Neuvottelutuoli Dexter, korkeudensäätö, pyörät. Tämä malli sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Se sopii neuvottelutuoliksi ja työtuoliksi toimistolle, lyhytaikaisempaan istumiseen ja tuoli on kivannäköinen työtuoliksi kotitoimistoon. Kätevä korkeudensäätö kaasujousella, saat tuolin sopivaan korkeuteen pituutesi mukaan tai eri korkuisten pöytien mukaan. Tuolissa on musta työtuolin jalkaristikko 5:llä pyörällä. Saatavilla myös malli, jossa on mustat kiinteät käsinojat.

Neuvottelutuoli Dexter, kelkkajaloilla. Kätevän kokoinen tuoli, sopii moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Kätevä neuvottelutilan tuolina ja näitä voi myös olla sivussa varatuoleina neuvotteluhuoneessa. Sopii myös asiakastuoliksi, odotustilantuoliksi, sosiaalitilantuoliksi, ruokatuoliksi jne. Kiinteä kestävä kelkkajalka, takaa tasaisen ja vakaan istumisen tuolilla. Musta metallinen kelkkajalka on ohut ja tyylikäs ja antaa tuolille kevyen tunteen. Tuoli kelkkajalalla myydään 2 kappaleen pakkauksissa.

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä. Tämä malli on täydellinen neuvottelutuoli ja sopii sekä isompien ja pienempien neuvottelupöytien ympärille. Edustava, tyylikäs ja mukava tuoli antaa oikeat lähtökohdat inspiroivaan palaveriin. Jalkaristikko on musta ja linjat ovat tyylikkäät ja ohuet. Pyörät jalkaristikossa tuovat istumiseen mukavuutta ja tuolille on helppo mennä istumaan ja siitä on helppo nousta pois. Tuolin korkeus on kiinteä tässä mallissa.

Kaikki neuvottelutuoli Dexter mallit on kangasverhoiltuja. Värivaihtoehtoina harmaa tai musta. Selkänoja ja istuin ovat yhtenäiset, pehmustetut ja ympäriverhoiltu. Tuolissa on hyvä istumamukavuus. Tyylikäs ja mukava, täydellinen tuoli moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tekniset tiedot

Neuvottelutuoli Dexter, jalkaristikolla ja pyörillä, musta

Materiaali
tekstiili
Materiaali
metalli
Korkeus (mm)
780
Mallit
Spindelben på hjul
Pyörien määrä
4 st
Väri
Tummanharmaa
Pituus
520 mm
Istuinleveys
500 mm
Istuimen syvyys
420 mm
Istuinkorkeus
460 mm
Paino
18 kg
Väri
musta
;