<

Valikko

Tuolit ja Pöydät kaikkiin työympäristöihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Tuolit ja Pöydät kaikkiin työympäristöihin

Viihtyisässä työympäristössä on helpompi olla luova ja tuottoisa. Hanki mukavat tuolit ja pöydät ja sisusta myös keittiö, ruokala ja kahvihuone kodikkaasti ja lämpimästi. Valikoimamme mallit ovat paitsi tyylikkäitä ulkomuodoltaan, myös sopivia pidempiaikaiseen istumiseen. Hanki meiltä pinottavat, puiset, tai taitettavat tuolit sekä pyöreät, soikeat tai neliskulmaiset pöydät. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Pöydät jokaiseen tilaan

Minkälaiseen tilaan olet hankkimassa pöydän? Oikeanlainen malli antaa tilan luovuudelle ja ideoinnille sekä myös rentoutumiselle päivän mittaan. Valikoimassamme on useita erityyppisiä vaihtoehtoja. Löydät meiltä kaiken neuvottelupöydistä ruokapöytiin ja taitettaviin malleihin, jotka sopivat hyvin juhliin ja muihin tapahtumiin. Alla muutamia huomionarvoisia asioita, joita sinun kannattaa miettiä ennen ostopäätöstäsi.

Aloita miettimällä, kuinka monen hengen pöydän tarvitset. Tuleeko sen ympärillä istumaan 6, 8, 10 vai jopa 12 henkeä? Kun haluat mahdollisimman monta henkeä mahtumaan istumaan pieneen tilaan, suosittelemme pyöreää pilarimallista vaihtoehtoa. Koska siinä ei ole jalkoja neljässä kulmassa, saat näin mahdollisimman monta henkeä istumaan sen ympärille.

Sinun kannattaa myös mitata tila, johon pöytä tulee, jotta tiedät että sinulle jää riittävästi tilaa sen ympärille liikkumiseen. Noin metri tilaa jokaisen tuolin takana tulisi riittää. Silloin niiden taakse jää tarpeeksi liikkumistilaa myös silloin kun niissä istutaan.

On hyvä pohtia myös materiaalivalintaa. Haluatko kulutuksenkestävää laminaattia vai massiivipuisen mallin? Jotkut muoviset mallit kestävät myös ulkokäytössä tilapäisesti. Laminaatti kestää kovempiakin otteita ja on pitkäikäinen, jonka takia suosittelemme sen käyttöä tiloissa, joissa on paljon ihmisiä.

Vinkit Tuolien ostoon

Ruoka-, asiakas- ja neuvottelutuolien tulee olla paitsi tyylikkäitä ja sisustukseen sopivia, myös laadukkaita ja mukavia pidempiaikaisessa istumisessa. Valintaa tehdessä onkin tärkeää miettiä tuolin käyttötarkoitusta tarkoin.

Kuinka pitkiä aikoja niissä istutaan, eli kuinka tärkeää istuinmukavuus on? Käsinojat parantavat istuinmukavuutta, sillä voit rentouttaa käsiäsi käsinojilla pidempiaikaisessa istumisessa. Kangasverhoiltu malli pehmustetulla istuimella tekee pidempiaikaisesta istumisesta osaltaan mukavampaa.

Kankaista tuolia ei kuitenkaan voi pyyhkiä puhtaasti yhtä helposti kuin esimerkiksi kokonaan muovista tai puista mallia. Ruokalaan tai muihin paikkoihin, joissa kalusteita pyyhitään usein, saattaa siksi täysin muovinen tai puinen mallia sopia paremmin.

Kun tarvitset tuoleja satunnaisesti, tai haluat säästää tilaa käyttökertojen välissä, on taitettava tai pinottava malli oiva vaihtoehto. Pinottavat tuolit ovat myös käteviä siivouksen yhteydessä, sillä pinoamalla ne päällekkäin pääset helpommin siivoamaan koko lattiaan. Useimmat mallimme ovat pinottavia, mutta eivät kaikki, joten tarkista niiden pinottavuus ennen hankintaa, mikäli asia on sinulle tärkeä.

Autamme sinua Tuolien ja Pöytien valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työpaikallesi parhaiten soveltuvat tuolit ja pöydät. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!