<

Valikko

Liftsystem kiskojärjestelmä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
LiftSystem kaapelikouru
 Vaihtoehtoa
LxSxK 1050x100x100 mm, eri värejä
  • Nopea lukitus
  • 2 aukkoa johtojen ulosvientiin
  • Asennetaan työpöydän alle
LiftSystem kisko
Roskakorille ja tietokoneelle
LiftSystem laptop-pidike, kirjoituspöydälle
 Vaihtoehtoa
LxSxK 320x550x110 mm, eri värejä
  • Tilaa säästävä
  • Asennetaan pöytälevyn alle
Paperikori LiftSystem laptop-pidikkeelle
 Vaihtoehtoa
LxSxK 295x145x300 mm, eri värejä
  • Kevyt
LiftSystem keskusyksikköteline
LxSxK 150x410x70 mm
  • Tilaa säästävä
  • Asennetaan pöytälevyn alle
Paperikori LiftSystem kiskoon
 Vaihtoehtoa
LxSxK 330x130x325 mm, eri värejä
  • Tilaa säästävä
  • Asennetaan pöytälevyn alle

Liftsystem kiskojärjestelmä

LiftSystem on kiskojärjestelmä, jolla saat siististi ja käytännöllisesti kiinnitettyä keskusyksikön tai kannettavan tietokoneen ja roskakorin työpöytäsi alle. Ripustamalla tavarat pöydän alle säästät lattiatilaa ja saat kaiken tarvitsemasi kätesi ulottuville. Jokainen konseptiin kuuluva tuote on oma joustava yksikkönsä, joka on helppo asentaa kiskoon. Vastaavaa järjestelmää on vaikea löytää markkinoilta. Rakenna nyt juuri sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus - luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Näin Kondator LiftSystem toimii

LiftSystem on valmis konsepti inhimillisemmän työympäristön luomiseen toimistotöissä. Kiskojärjestelmän avulla rakennat juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden – kaikki samalle kiskolle.

Kiinnitä kisko pöydän alle haluamaasi kohtaan ja työnnä siihen haluamasi tarvikkeet. Valikoimastamme löydät keskusyksikkötelineen, laptop-pidikkeen ja roskakorit. Kiinnittämällä kiskoon sekä roskakorin että keskusyksikkötelineen tai laptop-telineen vapautat sekä pöytä- että lattiatilaa. Mikäli haluat vaihtaa tarvikkeita, työnnä toinen yksikkö kiskoon. Voit myös asentaa toisen kiskon, mikäli tarvitset useita ratkaisuja samanaikaisesti. Kaapelikorin avulla saat myös johdot siististi yhteen ja piiloon.

Kiskojärjestelmä sopii erityisen hyvin käytettäväksi sähköpöydän kanssa. Tällöin roskakori ja tietokoneesi on aina kätesi ulottuvilla, riippumatta siitä käytätkö pöytääsi seisoma- vai istuma-asennossa. Yksinkertaisesti saat siistin ratkaisun työpöytäsi alle!

Autamme sinua LiftSystem kiskojärjestelmän varusteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat LiftSystem tarvikkeet, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!