Pöytä Duo-T Trend

T-jalat, useita malleja

Duo-T Trend on moderni pöytä vakaalla jalustalla ja helposti puhdistettavalla laminaattilevyllä, joka sopii niin toimistoon, konferensseihin kuin lounastilaankin.

Pöytä Duo-T Trend on tyylikäs ja modernisti muotoiltu pöytä, jossa on 25 mm paksuinen pöytälevy viistetyillä reunoilla. Tämä luo pöydästä tyylikkään vaikutelman ohuesta ja modernista pöydästä, joka miellyttää silmää. Viistetyt reunat ovat tehty sopimaan moderniin ympäristöön. Suora pöytälevy kestävällä pinnalla on helppo puhdistaa. Pyöreän, jauhemaalatun teräsjalustan ansiosta pöydät ovat vakaita.

Pöytää voidaan täydentää lisävarusteilla kuten ripustettavilla laatikostoilla tai pöytäsermeillä. Pöytäsermit antavat näkösuojaa toimistotiloissa. Pöytä on saatavilla useassa värissä, mallissa ja koossa, suorilla tai pyöristetyillä kulmilla. Valitse itsellesi ja työpaikallesi parhaiten sopiva malli.

Pöytälevy on valmistettu 25 mm paksusta MDF-levystä, joka on pinnoitettu laminaatilla. Siinä on 10 mm reunalista ABS-muovista. Korkeus 740 mm sisältäen pöytälevyn.

Huom! Pöytälaatikosto (lisävaruste) ei sovi 1200 mm pitkille pöydille, muihin pituuksiin laatikostot voidaan kiinnittää.

  • Kiinteä korkeus
  • Pituussuuntaan säädettävä runko
  • T-malliset jalat
Alkaen 298,00 €
Suodatin
1200
1600
2000
hopea
musta
tammi
valkoinen

2
;