<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

-20% TOIMITUS 0 €

Työpöytä SunFlex Easydesk Pro, PxL 600x520 mm, valkoinen

Tuotenr. 12-651924

Kaasujousella säädettävä korkeus

215,00 €
172,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 213,28 €)
Toimitusaika 1-2 viikkoa

KuvausTyöpöytä SunFlex Easydesk Pro, PxL 600x520 mm, valkoinen

Työpöytä SunFlex® Easydesk Pro, valkoinen, on pieneen tilaan sopiva korkeussäädettävä pöytä, jota on helppo säätää ja siirtää.

Se sopii erinomaisesti niin toimistoon kuin kotitoimistoonkin, kouluun ja monitoimityötiloihin. Pöydän muotoilun lähtökohtana on monipuolisuus. Materiaalit ovat huolella valittuja ja tekevät pöydästä vakaan ja toimivan. Työpöydän enimmäiskantavauus on 10 kg.

Säädä pöydän korkeutta (77-113 cm) helposti painamalla kaasujousella toimivaa poljinta. Pöytää voi siis säätää ilman veiviä tai sähköpiuhaa, eli voit käyttää sitä missä tahdot ilman, että lähistöltä täytyy löytyä pistoke. Vaihtele työskentelyasentoa helposti istuvasta seisovaan ja puoliseisovaan päivän mittaan pöydän korkeutta ja pöytätason asentoa säätämällä.

Pöytäjalustassa on neljä sujuvasti rullaavaa pyörää ja kaksi pyöristä on lukittavissa kevyellä napin painalluksella. Siirrä siis pöytä ketterästi sinne missä sitä juuri sillä hetkellä tarvitset! Pöydän voi helposti rullata sivuun työpäivän päättyessä, mikä esimerkiksi voi olla erinomainen toiminto kotitoimistolla.

Pöydän uniikki rakenne mahdollistaa pöytätason säätämisen alaviistoon.

Käytä SunFlex® Easydesk Pro työpöytää päätetyöskentelyyn, piirustuspöytänä, laskutasona, kirjatasona, nuottitasona, puhujakorokkeena luennoilla tai vaikka luokkahuoneissa siirrettävänä opettajanpöytänä. Pöytätason alaosassa oleva palkki pitää paperit paikoillaan myös tason ollessa kallistettuna. Tästä saat ergonomisen ja käytännöllisen työpisteen monenlaisiin tarpeisiin - myös kotitoimistoon.

Tekniset tiedotTyöpöytä SunFlex Easydesk Pro, PxL 600x520 mm, valkoinen

Väri valkoinen
Materiaali teräs
Leveys (mm) 520
Korkeus 770-1130 mm
Materiaali, pöytälevy MDF
Pituus (mm) 600