Juuri nyt: KESÄKAMPANJA ☀ -20% KAIKESTA

Sähköpöytä Miva

Kaksi eri värikomboa

Sähköpöytä Miva. Kätevänkokoinen pieni sähköpöytä mahtuu myös ahtaisiin tiloihin! Yksinkertaisen ja selkeä designin ja pienen kokonsa ansiosta pöytä sopii erinomaisesti myös kotitoimistoon. Mutta ehdottomasti myös toimistoon, missä ei nykypäivänä välttämättä enää tarvita isoja henkilökohtaisia työpöytiä.

Pienikokoinen selkeä design ja pöytälevyn pyöristetyt kulmat, tekevät Mivasta selkeän valinnan pienempiin tiloihin. Pöytälevy on valmistettu melamiinista (MFC) ja se on 18 mm paksu levy, joka on viimeistelty 2mm ABS-muovireunalistalla. Pöytälevyn leveys 900 mm ja syvyys 550 mm.

Sähkörungon korkeutta on helppo säätää ylös-alas napilla. Turvallisuuden vuoksi on rungossa törmäyksenestotekniikka. Runko tunnistaa jos ylös- tai alas nousussa on joku mihin se törmää, ja silloin korkeudensäätö pysähtyy, eikä mene väkisin estettä päin. Sähkörungossa on tukeva ristijalusta, pyöristetyillä reunoilla. Korkeudensäätö 640-1100 mm.

Saatavilla kaksi eri värikombinaatiota: valkoinen levy ja valkoinen sähkörunko (RAL 9010) tai vaalea tammi levy ja musta sähkörunko (RAL 9005).

  • Kätevänkokoinen pieni sähkösäädettävä pöytä
  • Sopii myös ahtaisiin tiloihin
  • Törmäyksenestotekniikalla varustettu
487,00 €
Suodatin
musta
tammi
valkoinen

;