<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Säädettävä Pöytätaso Sun-Flex Easydesk Rise, musta

Tuotenr. 12-653679

Kaksi eri värivaihtoehtoa

182,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 225,68 €)
Toimitusaika 1-2 viikkoa

KuvausSäädettävä Pöytätaso Sun-Flex Easydesk Rise, musta

Säädettävä Pöytätaso Sun-Flex Easydesk Rise, musta. Säädettävä Pöytätaso SunFlex Easydesk Rise, seisomatyöhön. SUN-FLEX®EASYDESK RISE on pöytä, joka tekee työpäivästäsi helpomman, terveemmän ja mukavamman, työskentelet sitten kotona, toimistolla, terassilla auringossa tai missä vaan. SUN-FLEX®EASYDESK RISE pöytätasolla luot ergonomisen työpisteen nopeasti ja saat mistä tahansa tasaisesta pinnasta, täydellisen työpöydän itsellesi. Säädä pöytätaso itsellesi sopivaan korkeuteen, missä ikinä seisotkin, siinä on 10 eri säätökorkeutta.

Saat pöytätason asetettua itsellesi valmiiksi muutamassa sekunnissa ja siivoat sen pois ihan yhtä nopeasti. Säädettävä pöytätaso vie vain pienen käyttötilan. Pöytätasossa on kaksi laskutasoa, toinen tarpeeksi iso erilliselle näppäimistölle, hiirelle ja esim. kirjoituspaperille ja siinä on koukut, johon saa esim. iPodin tai puhelimen, saat täydellisen työpisteen yhdessä paketissa.
Kaikki tarvittavat osat tulevat toimituksen mukana.

Pöytätason kiinteä materiaali, vakaa rakenne ja lukituslaite takaavat, että taso kestää korkeankin painon ilman, että se antaa periksi tai taipuu, kun sen päällä on tavaraa. Tasoa on turvallista käyttää. SunFlex Easydesk Risea on saatavilla kaksi eri mallia: Natural Black, musta tai Natural White, valkoinen.
Valmis tuotepaketti sisältäen kaksi laskutasoa ja koukut iPadille – ja tai puhelimelle.

Tekniset tiedotSäädettävä Pöytätaso Sun-Flex Easydesk Rise, musta

Väri musta
Materiaali puu
Leveys (mm) 700
Max kuormitus (kg) 70
Irtohyllyjen lukumäärä 2
Työtaso Hyllytaso ylempi: 350x230mm Hyllytaso alempi: 700x300mm
Kokonaisleveys 700 mm
Kokonaissyvyys 400 mm
Kokonaiskorkeus 760 mm