Säädettävä Pöytätaso Sun-Flex Easydesk Rise

Saatavlla kaksi eri mallia

Säädettävä Pöytätaso SunFlex Easydesk Rise, seisomatyöhön. Säädettävä taso, joka tekee työpäivästäsi helpomman, terveemmän ja mukavamman, työskentelit sitten kotona, toimistolla, terassilla auringossa tai missä vaan. Sun-Flex® Easydesk Rise pöytätasolla luot ergonomisen työpisteen nopeasti ja saat mistä tahansa tasaisesta pinnasta täydellisen työpöydän itsellesi. Säädä pöytätaso itsellesi sopivaan korkeuteen missä ikinä seisotkin, sillä tasossa on 10 eri säätökorkeutta.

Saat pöytätason asetettua itsellesi valmiiksi muutamassa sekunnissa ja siivoat sen pois ihan yhtä nopeasti. Säädettävä pöytätaso vie vain pienen käyttötilan. Pöytätasossa on kaksi laskutasoa, toinen tarpeeksi iso erilliselle näppäimistölle, hiirelle ja esim. kirjoituspaperille ja siinä on koukut, johon saa esim. iPodin tai puhelimen, saat täydellisen työpisteen yhdessä paketissa.
Kaikki tarvittavat osat tulevat toimituksen mukana.

Pöytätason kiinteä materiaali, vakaa rakenne ja lukituslaite takaavat, että taso kestää korkeankin painon ilman, että se antaa periksi tai taipuu, kun sen päällä on tavaraa. Tasoa on turvallista käyttää. SunFlex Easydesk Risea on saatavilla kaksi eri mallia: Natural Black, musta tai Natural White, valkoinen.
Valmis tuotepaketti sisältäen kaksi laskutasoa ja koukut iPadille – ja tai puhelimelle.

  • Sisältää kaiken tarvittavan
  • Helppo koota ja purkaa
  • Kuormankesto 70 kg
154,70 €
Suodatin
musta
valkoinen

;