<

Valikko

Modernit Toimistopöydät pohjoismaista muotoilua

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Modernit Toimistopöydät pohjoismaista muotoilua

Toimistopöytä on tärkeä osa toimistoympäristöä, jonka tarkoituksena on täyttää vaatimukset luovuudesta, käytännöllisyydestä ja ergonomiasta. Siksi sen etsintään kannattaa käyttää hieman aikaa. Olemme koonneet kattavan valikoiman erilaisia ja erivärisiä työpöytiä toimistoon, myös sähköpöytiä, jotka edesauttavat kehoasi säilyttämään hyvän ryhdin koko työpäivän ajan ja ovat yhtälailla tyylikkäitä kuin moderneja. Valikoimamme toimistopöydät ovat käytännöllisiä, ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kalusteita. Tutustu valikoimaamme ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Valitse sopiva ergonominen Toimistopöytä

Toimistotyöntekijä viettää suurimman osan työpäivästään kirjoituspöydän ääressä. Luo hänelle edellytykset tehdä työt mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Kun valitset uutta pöytää useiden vaihtoehtojen välillä, suosittelemme että valitset kaikista ergonomisimman mallin. Perinteiset toimistopöydät ilman säätömahdollisuutta ovat hyviä vaihtoehtoja jos niitä käytetään vain muutamia tunteja päivässä. Korkeussäädettävät toimistopöydät sopivat useamman ihmisen käyttöön ja ovat monipuolisempia kalusteita kaikilla työpaikoilla.

Suunnittele Toimistopöytä itse

Uskoisimme, että löydät meiltä sopivan mallin, sillä meillä on yli 500 erilaista vaihtoehtoa mistä valita. Jos et kaikesta huolimatta löydä mieleistäsi pöytää valikoimastamme, voit myös suunnitella sen itse yhdistelemällä haluamasi pöytälevyn ja jalustan. Valitse haluamasi taso eri kokoisten, muotoisten ja väristen tasojen välillä ja yhdistä siihen korkeussäädettävä tai kiinteä jalusta. Eri mallit kestävät eri määrän painoa, joten muista huomioida käyttötarpeesi ennen lopullista valintaa. Valikoimamme kaikki jalustat ja pöytälevyt ovat yhdisteltävissä.

Korkeussäädettävä Toimistopöytä moderniin toimistoon

Mitä enemmän työntekijät liikkuvat työpäivän aikana, sitä parempaa se tekee heidän keholleen ja näin ollen heidän suorituskyvylleen. Kun pöydän korkeus on säädettävissä, mahdollistaa se aktiivisemman työskentelyn päivän aikana. Halutessaan voi istua, nousta seisomaan tai työskennellä puoliseisovassa asennossa nojailutuoliin nojaillen.

Hyvän työergonomian tulisi olla jokaisen työpaikan tavoitteena. Säädettävät kalusteet mahdollistavat työpisteen ergonomisuuden – kun ne säädetään oikein. Kirjoituspöytä on sopivalla korkeudella kun hartiat ovat lepoasennossa käsien levätessä pöytätasolla. Seistessä kannattaa seisoa vatsa kiinni pöytälevyssä ja niin, että kyynärvarsilla on hyvä tuki tason pinnasta.

Autamme sinua sopivan Toimistopöydän valinnassa

Gerdmansilla olemme toimistokalusteiden ammattilaisia ja autamme mielellämme sinua kaikissa kysymyksissä, jotta saat parhaimman mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi. Jos olet epävarma säädettävän kirjoituspöydän, kulmapöydän tai jalustan valinnassa, ota yhteys meihin puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!