<

Valikko

Tyylikäs Vastaanottotiski luo kutsuvan aulatilan

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Vastaanottotiski Economic, suora osa
 Vaihtoehtoa
yläosan kanssa tai ilman
  • Klassinen muotoilu
  • Korotettu etupuoli
  • Valmiit moduulit
Vastaanottotiski Economic, kulmaosa ilman yläosaa
 Vaihtoehtoa
kulmaosa ilman yläosaa tai yläosalla, PxS 850 x 850 mm
  • Klassinen muotoilu
  • Valmiit moduulit

Tyylikäs Vastaanottotiski luo kutsuvan aulatilan

Vastaanottotiski toimii osaltaan yrityksen kasvona ulospäin ja se on monesti asiakkaan ensimmäinen kosketus yritykseesi astuessaan aulatilaan sisään. Valikoimamme vaihtoehdoilla rakennat itse mieleisesi palvelutiskin moduuleista tai voit halutessasi ostaa myös valmiit kokonaisuudet. Tyylipuhdas muotoilu ja suorat linjat tekevät valikoimamme mallista Pohjoismaisen tyylikkään. Gerdmansilta löydät monta idearikasta ratkaisua - oikeilla kalusteilla on helppo toteuttaa ja esitellä yrityksen profiilia. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Luo mieleisesi Vastaanottotiski hyvästä valikoimastamme

Laajasta valikoimastamme löydät luovat ratkaisut, jotka täyttävät kaikki laatu- ja toimintavaatimukset. Vastaanottotiskissä Economic yhdistyy mutkaton muotoilu ja muunneltavuus. Koska se on jatkettava, voit sen avulla sisustaa kaikki vastaanottotilat pienistä suuriin.

Suorat moduulit ovat valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä koivulaminaatista. Kulmamoduulit puolestaan ovat kaksivärisiä. Niitten edusta on valkoista laminaattia ja työtaso, ja sivut puolestaan ovat suorien moduulien mukaisesti koivulaminaattia. Näin työtaso säilyttää yhtenäisen ilmeen samalla kuin tiski saa edestäpäin katsottuna kiinnostavan ulkonäön värivaihtelullaan. Lisämaksusta myös sivut ja työtaso ovat mahdollisia saada muussa värissä, ota tällöin yhteys asiakaspalveluumme.

Moduulien avulla voit rakentaa pöytään kaksi eri korkeutta, jolloin saat erillisen työskentelykorkeuden istumatyöhön sekä seisomakorkeuden asiakastasoon asiakkaiden vastaanottamiseen. Korkeammassa moduulissa on syvennys, johon mahtuu esimerkiksi tietokoneen näyttö, paperit, kansiot ja muita työtarvikkeita. Seisomataso piilottaa siis työtarvikkeet sisäänsä ulkopuolisilta katseilta, jolloin palvelutiskin yleisilme pysyy siistinä. Syvennys tuo lisäksi lisätilaa työskentelyä varten.

Autamme sinua Vastaanottotiskin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme vastaanottoosi parhaiten soveltuvat palvelutiskin. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman kokonaisuuden vastaanottoosi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!