<

Valikko

Kestävä ja moderni Sohvapöytä kätevästi netistä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Sohvapöytä Linnea
 12 Vaihtoehtoa
pyöreä tai neliskulmainen taso
 • Tyylikäs muotoilu
 • Metallinen jalusta
Sohvapöytä Karl
 Vaihtoehtoa
mustaksi maalattu saarni tai valkopigmentoitu tammi
 • Premium-malli
 • Pohjosmaista muotoilua
 • Valmistettu puusta
Sohvapöytä Trend
 24 Vaihtoehtoa
korkeus 525 mm, erilaiset jalat/värit
 • MDF-levy
 • Viistetyt reunat
 • Useita eri malleja
Sohvapöytä Lincoln
erillinen, PxL 900 x 600 mm
 • Erillinen pöytä
Läppäripöytä Nelson
 Vaihtoehtoa
kätevä helposti siirrettävä pöytä
 • Helppo kasata
 • Vie vähän tilaa
 • Kätevä sivupöytä/apupöytä

Kestävä ja moderni Sohvapöytä kätevästi netistä

Asiakkaan ensivaikutelmalla yrityksestäsi voi olla ratkaiseva rooli asiakassuhteessa. Pienillä ratkaisuilla on usein suuri merkitys kokonaisuuteen, myös sisustuksessa. Moderni sohvapöytä vastaanottotilassa yhdistettynä muutoin tyylikkääseen sisustukseen antaa takuulla hyvän vaikutelman kenelle tahansa, joka astuu tilaan. Valitse pyöreä, soikea tai neliskulmainen malli puusta tai metallista – mikä tahansa onkaan sinulle sopivin, löydät sen meiltä. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Katso myös Sohvat & Nojatuolit –kategoriamme ja luo viihtyisä aulatila, kahvihuone ja odotustila mukavilla ja käytännöllisillä kalusteillamme.

Sohvapöytä vastaanottoon, toimistoon ja odotustilaan

Nykyajan toimistoissa tiukan toimistomaisen ja kodinomaisen tunnelman luovan sisustuksen välinen raja hämärtyy. Monesti toimistoistakin halutaan luoda kotoisia, jolloin toimistokalusteiden ja kodin sisustuksen eroavaisuudet pienenevät. Onkin yhä tärkeämpi pohtia sitä miten voidaan luoda viihtyisä tunnelma ja sisustus myös toimitiloihin.

Tyylikäs sohvapöytä vastaanottotilassa ja odotushuoneessa luo mukavan ilmapiirin ja parantaa myös toimiston toiminnallisuutta. Sohvanurkkaus aulassa tai vastaanotossa ei enää ole pelkkä odotustila vaan voi toimia myös epävirallisena tapaamispaikkana yrityksen työntekijöille.

Vinkit Sohvapöydän valitsemiseen

1. Mieti pöydän muotoa suhteessa muuhun sohvakalustoon. Onko sohvasi kulmikas ja suoralinjainen, vai pehmeä ja pyöreämpi? Kulmikkaan ja suoralinjaisen sohvan viereen sopii hyvin pyöreäkulmainen pöytä, jotta kokonaisuudesta ei tule liian kulmikas. Yhdistä siis suoralinjainen sohvapöytä pehmeälinjaiseen kalustoon ja toisin päin. Pyöreä malli antaa lisäksi tilan tuntua huoneeseen.

2. Kiinnitä huomiota mittasuhteisiin. Liian suuri pöytä hankaloittaa sohvalle istumista ja saa lisäksi sohvan näyttämään todellista pienemmältä.

3. Pöydän pituuden tulee olla sellainen, että kaikki yltävät siihen. Jos etäisyys jostakin nojatuolista on liian pitkä, voisi sarjapöytä olla tähän hyvä ratkaisu.

4. Mieti huolellisesti korkeutta. Matala malli saattaa näyttää tyylikkäältä mutta ei välttämättä ole aina käytännöllisin ratkaisu. Valitse pöytä, jonka korkeus on suunnilleen sama kuin sohvan istuinkorkeus.

5. Entä materiaalivalinta? Lasi on tyylikästä mutta ei välttämättä sovi julkisiin tiloihin. Siinä näkyvät sormenjäljet ja pöly helposti, joten mikäli sitä ei haluta jatkuvasti puhdistaa kannattaa valita puinen sohvapöytä tai ehkä laminaatista valmistettu malli. Ne ovat molemmat paljon käyttöä kestäviä vaihtoehtoja.

Luomalla kutsuvan aula- ja vastaanottotilan annat kauniin ja positiivisen vaikutelman sekä vierailijoille että työkavereillesi!

Autamme sinua Sohvapöydän valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva malli, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!