<

Valikko

Aulakalusteet sisäänkäynti- ja vastaanottotiloihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Sisäänkäynti & Vastaanotto

yläosan kanssa tai ilman
 Vaihtoehtoa
Alkaen 342,00 €
kangas- tai nahkaverhoilu
 12 Vaihtoehtoa
Alkaen 1055,00 €
pyöreä tai neliskulmainen taso
 12 Vaihtoehtoa
Alkaen 175,00 €
Ø 400 mm
109,00 €
2 kerrosta, korkeus 2150 mm, kromattu teräsputki
199,00 €
24 tai 40 lokeroa
 Vaihtoehtoa
Alkaen 295,00 €
useita värejä ja kokoja
 18 Vaihtoehtoa
Alkaen 348,00 €
UV-säteilyn kestävä
 Vaihtoehtoa
Alkaen 22,10 €

Aulakalusteet sisäänkäynti- ja vastaanottotiloihin

Laadukkaat aulakalusteet ja hyvin suunniteltu sisustus luovat tyylikkään aulatilan, joka houkuttelee astumaan sisään ja saa sekä työntekijät että vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi saapuessaan. Sohvat, nojatuolit, vaatesäilytys ja muut eteiskalusteet luovat ensivaikutelman yrityksestäsi vieraiden astuessa sisälle. Käytännölliset ratkaisut tekevät tästä vaikutelmasta miellyttävän. Laaja valikoimamme kattaa ratkaisut kaiken tyyppisiin vastaanottotiloihin. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Näin luot asiakkaillesi hyvän ensivaikutelman

Vastaanottotila on yrityksesi kasvot ulospäin. Se on usein ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät saapuessaan. Onkin tärkeää, että aulatila on siisti ja edustaa yrityksen ilmettä ja arvoja. Meillä on laaja valikoima aulakalusteita, joiden avulla teet tilasta juuri sellaisen kuin sinulle sopii. Sisusta mukavilla sohvilla ja sohvapöydillä, käytännöllisellä vastaanottotiskillä ja vaatetelineillä ja lisää mukaan yksityiskohtia kuten esitetelineitä, kellon ja kasveja tilaa piristämään.

Jotta aulatila antaisi hyvän vaikutelman, on sen tärkeä olla siisti ja puhdas. Tehokkaat eteismatot pitävät lian ja loskan poissa sisätiloista imiessään viimeisetkin kosteuden rippeet kengistä ennen matolta lattialle astumista.

Ensimmäiseksi vieraasi suunnistavat yleensä vastaanottotiskille, jonka on hyvä olla paitsi sisustukseen sopiva myös käytännöllinen. Ilmoittautumisen jälkeen vieraat suuntaavat vaatenaulakoille riisuakseen ulkovaatteensa. Tarpeeksi tilava vaatesäilytys onkin sujuvan käynnin perusta.

Tapaamisen alkamista odotellessa asiakkaan on mukava istahtaa sohvalle juomaan kahvia ja selailemaan yrityksen esitteitä sohvan vierestä löytävästä esitetelineestä. Kahvikupposen voi laskea sopivasti sohvapöydälle. Asiakkaista ja muista vierailijoista huolehtiminen jo aulatilassa antaa yrityksestä positiivisen vaikutuksen.

Ainiin - myös postituskaapit voidaan sijoittaa eteiseen. Näin posti on helppo ottaa mukaan aulasta töihin saapuessa, tai jättää lähetettäväksi kotiin lähtiessä. Yhdistämällä mieleiset aulakalusteet saat kutsuvan eteistilan, joka tekee vierailijoihisi vaikutuksen.

Autamme sinua Aulakalusteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme vastaanottoosi parhaiten soveltuvat aulakalusteet. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman kokonaisuuden.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!