Juuri nyt: KESÄKAMPANJA ☀ -20% KAIKESTA

Vetäytymistila Zen Pod Essentials, pieni

Tuotenr. 12- 688609

Tyylikäs, helposti siirrettävä vetäytymistila yhdelle

Vetäytymistila Zen Pod Essentials, pieni

Tuotenr. 12- 688609

Tyylikäs, helposti siirrettävä vetäytymistila yhdelle

13615,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 16882,60 €)
Aina ilmainen toimitus
Tilaustuote, kysy toimitusaika myynnistämme
13615,00 € Osta nyt

Tuotetiedot

Vetäytymistila Zen Pod Essentials, pieni

Vetäytymistila Zen Pod Essentials, pieni. Zen Pod vetäytymistilat toimivat erinomaisesti niin vetäytymiseen ja rauhoittumiseen kuin myös työskentelyyn. Saat enemmän kuin pelkkää hiljaisuutta: kaikki Zen Pod vetäytymistilat ovat tyylikkäitä ja konstailemattomasti muotoiltuja tiloja, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi. Ne ovat valmistettu ihmisläheisistä materiaaleista, kuten puusta ja villasta sekä lasista, alumiinista ja teräksestä.Huone on helppo koota, se on kätevä käytössä ja muotoiltu sopimaan ympäröivään tilaan - oli se sitten millainen tahansa.Zen Podin yksinkertainen ja harmoninen muotoilu on saanut vaikutteita japanilaisesta sisustuksesta. Sen suunnittelussa on keskitytty sekä yksityiskohtiin, että toimivaan kokonaisuuteen.Ilmastoinnin suorituskyky on erinomainen, ilman häiritsevää kohinaa tai väreilyä. Valaistus ja ilmastointi ovat integroitu katon sisäreunaan, jossa ne jäävät hyvin piiloon. Japanilaisen estetiikan vaikutteet näkyvät linjoissa ja neliömäisessä kokoonpanossa. Erityisen näkyväksi sen tekee kaunis säleikkö, jonka voi halutessaan lisätä lasiseinän ulkopuolelle. Säleikkö lisää esteettistä kokemusta, lisää yksityisyyttä ja vaikuttaa äänimaisemaan tilan ulkopuolella.Zen Pod sallii ympäristön nousta esiin, mutta ei häiritsevästi. Huone on hiljainen, ei kuitenkaan suljettu.Zen Pod on fiksu tila, joka on varustettu erinäisin toiminnoin. Samanaikaisesti siinä ei ole mitään ylimääräistä. Huoneessa ei ole mitään, joka rikkoisi tasapainoisen kokonaisuuden.Zen Pod vaimentaa ääntä 31 dB verran, ja yltää ääniluokkaan A.
Äänieristys: Äänenvaimennusluokka A (Ds, A 31) ISO Akustiikka 23351-1 mukaisesti. Ääntä vaimentavat seinät ISO 20189 mukaisesti.Zen Pod pieni on pienin malli sarjassa Essentials. Se sopii erityisen hyvin lyhyisiin digitaalisiin palavereihin, sillä voit puhua siinä häiriintymyttä ja häiritsemättä muita ympärilläsi olevia ihmisiä. Pienessä Zen Pod Essentials vetäytymistilassa on tyylikäs, kiinteä, seinään asennettu työpöytä. Pöydässä on valon ja tuuletuksen säädin sekä virtalähde. Pienessä Zen Podissa on sisäänrakennetut pyörät, jotta vetäytymistilaa olisi helppo siirtää tarvittaessa.Toimitetaan osissa.Tuote on saatavilla kolmessa koossa: pieni, keskikokoinen ja suuri.
- Seinät ovat verhoiltu Focus Melange 60309 vaaleanharmailla kankailla
- Mustaksi maalatut teräsyksityiskohdat RAL 9005
- Puuosat mustaksi petsattua tammea
- Tummanharmaa lattiamatto
- Virtalähde (230V)
- Säädettävä ilmastointi kolmella teholla. Säätö on sijoitettu työpöytään.
- Katon reunassa LED-valaistus: 7,2 W/m -3000 K, 880 lm/m. LED-valaistuksen pituus: 4 m. Säätö on sijoitettu työpöytään.
- 1 x 230V, sijoitettu työpöydälle. Tavallinen pistorasia EU Schuko, DK, UK tai USB valmius. Sähkökaapeli 5 m kattoliitäntään tai 2,5 m lattialiitäntään.

- Paino: 385 kg

Tekniset tiedot

Vetäytymistila Zen Pod Essentials, pieni

Väri
harmaa
Väri
musta
Materiaali
tekstiili
Materiaali
alumiini
Materiaali
lasi
Leveys (mm)
1200
Syvyys (mm)
1200
Korkeus (mm)
2310
Verhouksen väri
Focus Melange 60309, vaaleanharmaa
Pyörä
kyllä, sisäänrakennetut
;