<

Valikko

Monipuolinen Näyttelysermi kaikkiin tilaisuuksiin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Näyttelysermi, 1- tai 3-osainen
 Vaihtoehtoa
K 1800, paksuus 25 mm, valkoinen kehys
  • Liikuteltava
  • Taitettava
  • Lukittavat pyörät
Näyttelysermi, liikuteltava
tekstiilipäällyste soveltuu nastakiinnitykseen, LxK 1200 x 1500 mm, 4 lukittavaa kaksinkertaista kääntyvää pyörää
  • Liikuteltava
  • Lukittavat pyörät
Lasinen valkotaulu Mood Fabric Mobile
 18 Vaihtoehtoa
magneettinen, optinen lasi, useita värejä ja kokoja
  • Magneettinen kirjoituspinta
  • Ääntä vaimentava
  • Optinen lasi

Monipuolinen Näyttelysermi kaikkiin tilaisuuksiin

Käytännöllinen näyttelysermi sopii niin messuille kuin näyttelyihin, neuvottelutiloihin ja toimistoon. Käytä sitä paitsi tiedon jakamiseen myös tilanjakajana ja ilmoitustauluna työpaikalla. Pyörien ansiosta näyttelyseinäke on liikuteltava, joten voit käyttää sitä ketterästi missä tahansa sitä tarvitsetkaan! Hanki tarpeisiisi sopiva malli ja tee tiedon jakamisesta helppoa – luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Näyttelyseinäke pyörillä messuille, toimistoon ja kouluun

Näyttelyseinäke on monipuolinen varuste niin toimistoon, kouluun kuin myös erilaisiin tapahtumiin, kuten messuille ja näyttelyihin. Se sopii hyvin kaikenlaisen tiedon jakamiseen, sillä se toimii siirrettävän, suuren ilmoitustaulun tavoin. Kiinnitä siihen tiedotteita, mainoksia, muistilappuja tai muita viestejä kätevästi nuppineuloilla tai nastoilla.

Pyörillä varustettuja, liikuteltavia malleja siirrät kouluissa helposti eri luokkahuoneiden välillä ja messuille ne saa jouhevasti napattua mukaan. Toimistoissa niitä voi näppärästi siirtää eri neuvotteluhuoneiden välillä, tai rullata varastoon silloin kun niitä ei tarvitse. Näyttelyissä voit asettaa ne paraatipaikalle ohjeistamaan tai tuomaan lisäinfoa kävijöille.

Käytä näyttelysermiä toimistossa myös tilan jakamiseen. Ne eivät varsinaisesti eristä ääntä, mutta antavat yksityisyyttä muiden katseilta. Aulassa ne toimivat samalla tiedon välittäjinä ja neukkarissa vaikka osana työpajaa ja tiedon esillä pitämiseen.

Autamme sinua Näyttelysermin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva näyttelyseinäke, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!