Valikko

Lattiasermi luo viihtyisän työympäristön avotoimistoon

Lue lisää
per sivu
Näytä
Lattiasermi Standard
 Vaihtoehtoa
Erikokoisia, jalat sis.
 • Perusmalli
 • Massiivipuukehys
 • Sis. jalat
Lattisermi Standard, suorat kulmat, sis. jalat
 Vaihtoehtoa
suorat kulmat, sis. jalat
 • Kevyt ja helppo
 • Toimitukseen sis. jalat ja kiinnikkeet
Lattiasermi Softline Event
 63 Vaihtoehtoa
pyöristetyt kulmat
 • Perusmalli
 • Massiivipuukehys rakenne
 • Korkea äänieristys
Lattiasermi Softline Salsa
 72 Vaihtoehtoa
toimitetaan ilman jalkoja
 • Moderni
 • Monipuolinen
 • Liekin kestävä
Lattiasermi kuvioilla
 27 Vaihtoehtoa
erilaisin kuvioin
 • Tilanjakaja
 • Sis. Jalat

Lattiasermi luo viihtyisän työympäristön avotoimistoon

Lattiaseinäke on erinomainen ratkaisu avokonttoriin, erilaisiin huoneratkaisuihin ja vaikka messuille. Lattiasermi vaimentaa ääntä ja parantaa akustiikkaa, ja luo kaikille paremman työympäristön. Voit myös rajata niillä huoneenomaisia tiloja suureen toimistoon ja maksimoida tilankäyttö. Valikoimassamme on runsaasti klassisia ja moderneja malleja, sekä puisina että kangaspäällysteisinä. Hanki meiltä laadukkaat tuotteet toimistoon ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Lattiasermi vaimentaa ääntä

Avotoimistossa melutaso saattaa päivän aikana nousta korkealle ja sen tuloksena olennaiseen keskittyminen herpaantua. Korkealla puhemelulla on todettu olevan suuri negatiivinen vaikutus työtehokkuuteen, ja hukkaan menevän työajan määrä voi olla suuri. Melutasoon voi onneksi vaikuttaa yksinkertaisin konstein – kuten kiinnittämällä huomiota työtilan akustiikkaan. Ääntä vaimentavat lattiasermit parantavat äänimaailmaa huomattavasti.

Sermien materiaalit siis imevät äänen ja ehkäisee sen pomppimista takaisin tilaan. Äänen iskiessä seinäkkeeseen, ääni halkeaa ja epämiellyttävä kaiku vähenee. Asentamalla lattiaseinäkkeitä työpisteiden väliin melutaso alenee. Niiden tulee kuitenkin olla tarpeeksi korkeita, jotta puheensorina ei kantaudu niiden yli.

Monet mallimme ovat verhoiltu kestävällä kankaalla usealla värivaihtoehdolla. Ne ovat pehmustettu ääntä vaimentavalla täytteellä kuten polyuretaanivaahdolla, joka on asennettu massiivipuisiin kehyksiin. Esimerkiksi Softline Event ja Salsa –malleillamme on A-luokan hyväksyntä SP-normin SS-EN 20354 / NT ACOU 085 mukaisesti.

Käytännöllinen Lattiaseinäke antaa näkösuojaa ja toimii sisustuselementtinä

Lattiaseinäkkeet toimivat lisäksi näkösuojana ja luovat uusia sisustusmahdollisuuksia! Erota, jaa ja anna näkösuojaa työpisteille tai sisusta eri osastot erivärisillä sermeillä persoonallisen ilmeen luomiseksi. Ne antavat rauhaa ja yksityisyyttä avotoimistossa mutta samalla tilat pysyvät avoimina. Valikoimamme tyylikkäät ja kestävät kangasvaihtoehdot antavat siistin ilmeen ja ulkonäön kaikkiin toimistoihin!

Valikoimassamme on lisäksi useita lisävarusteita kuten erikorkuisia jalkoja, joilla saat seinäkkeille helposti sopivan korkeuden. Siirrettäviä malleja varten löytyy valikoimastamme myös jalat pyörillä. Löydät meiltä myös sermeihin ripustettavat hyllyt mappeja, kirjoja ja papereita varten, lehti-/esitetelineet sekä kynätelineet. Saat siis halutessasi kaiken olennaisen työpistettäsi varten helposti saataville lisävarusteiden avulla!

Lattiasermejä voi lisäksi siirtää paikasta toiseen kohtuullisen vaivattomasti, joten ne sopivat mainiosti myös messuille ja näyttelyihin.

Autamme sinua sopivan Lattiaseinäkkeen valinnassa

Oletko epävarma siitä, minkälainen malli sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!