Valikko

Akustiikkalevy ja Akustiikkapaneeli seinään

Lue lisää
per sivu
Näytä
Akustiikkapaneeli Soneo Wall, seinälle ripustettava äänenvaimentaja
 70 Vaihtoehtoa
L 500/600/800/1000 mm
  • Perusmalli
  • Massiivipuukehys rakenne
  • Korkea äänieristys

Akustiikkalevy ja Akustiikkapaneeli seinään

Miellyttävä äänimaailma on tärkeä osa työympäristöä. Akustiikkapaneelit vaimentavat tehokkaasti toimiston melutasoa, hiljaisempi toimisto puolestaan auttaa lisäämään viihtyvyyttä ja parantaa keskittymiskykyä. Akustiikkalevy seinään auttaa siis luomaan työrauhaa ja lisää energiaa tehokkaampaan työskentelyyn. Meillä Gerdmansilla on laaja valikoima ääntä eristäviä malleja erityyppisiin tiloihin. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Akustiikkapaneeli alentaa melutasoa ja on tyylikäs sisustuselementti

Avotoimistossa ja muissa suurissa tiloissa melutaso saattaa päivän aikana nousta korkealle, ja sen tuloksena työhön keskittyminen voi vaikeutua. Taustalla olevalla jatkuvalla puhemelulla on todettu olevan suuri negatiivinen vaikutus työtehokkuuteen, ja hukkaan menevän työajan määrä voi olla suuri. Melutasoon voi onneksi vaikuttaa yksinkertaisin konstein – kuten kiinnittämällä huomiota työtilan akustiikkaan. Seinään kiinnitettävät akustiikkalevyt ovat hyvä keino parantamaan äänimaailmaa.

Valikoimamme Soneo Wall, seinälle ripustettava äänenvaimentaja, on tyylikäs vaihtoehto luomaan rauhaa toimistoosi. Kiinnitä paneelit seinään haluamissasi muodostelmissa ja väreissä, jotta muodostat niiden avulla sisustukseesi ja yrityksellesi sopivan ilmeen ja värimaailman.

Saavuttaaksesi mahdollisimman tehokkaan äänenvaimennuksen, kannattaa sinun asentaa tilaan myös pöytä- ja lattiasermejä. Äänen iskiessä akustiikkalevyyn seinän sijaan, ääni halkeaa eikä kimpoa takaisin tilaan ja näin ollen ja epämiellyttävä kaiku vähenee. Tärkeintä on siis välttää suuria, tyhjiä pintoja, joista ääni voi pomppia takaisin tilaan.

Autamme sinua sopivan Akustiikkalevyn valinnassa

Oletko epävarma siitä, minkälainen akustiikkapaneeli sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!