<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jäteastia Tin, K 650 mm, polkimella, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, valkoinen

Tuotenr. 12-674940

Kansi palavalle jätteelle, valkoinen

319,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 395,56 €)
Toimitusaika 2-3 viikkoa

KuvausJäteastia Tin, K 650 mm, polkimella, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, valkoinen

Jäteastia Tin, K 650 mm, polkimella, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, valkoinen. Laadukas roskis, jonka designin inspiraationa on ollut tyhjä palautustölkki, joka on yksi hyvin vahva jätesymboli.

Jäteastia ø 330 mm on valmistettu teräslevyä, joka on viimeistelty mattapintaisella jauhemaalauksella. Saatavilla eri värejä. Jäteastian sisällä on säkkiteline, joka sopii 60–70-litran jätesäkeille.

Jäteastioita löytyy yksi- tai kolmiosaisena. Saatavilla pyörillä tai tyylikkäällä polkimella. Kansi napsahduskiinnityksellä kuuluu toimitukseen. Roskista on saatavilla eri jätteille: palavalle, pantilliselle ja paperille.

Jäteastia sopii monenlaisiin ympäristöihin, sitä on mukava katsoa ja se kannustaa lajitteluun. Nämä olivat perusajatuksia Tin jäteastian kehittämisessä.

Lajittelemalla jätteet oikein edistämme parempaa ympäristöä. Tämän takia Tin on jaettu eri jätteiden mukaan. Jäteastiat on suunnitellut Charlie Styrbjörn. Hän sai inspiraationsa tyhjästä palautustölkistä, joka on vahva jätesymboli.

Tekniset tiedotJäteastia Tin, K 650 mm, polkimella, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, valkoinen

Väri valkoinen
Materiaali pelti
Korkeus (mm) 600
Halkaisija 330 mm
Kansi palavalle jätteelle, pyöreä reikä, iso
Malli polkimella
Paino 7 kg