<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jäteastia Tin, K 600 mm, pyörillä, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, musta

Tuotenr. 12-674924

Kansi palavalle jätteelle musta

299,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 370,76 €)
Toimitusaika 2-3 viikkoa

KuvausJäteastia Tin, K 600 mm, pyörillä, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, musta

Jäteastia Tin, K 600 mm, pyörillä, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, musta. Laadukas roskis, jonka designin inspiraationa on ollut tyhjä palautustölkki, joka on yksi hyvin vahva jätesymboli.

Jäteastia ø 330 mm on valmistettu teräslevyä, joka on viimeistelty mattapintaisella jauhemaalauksella. Saatavilla eri värejä. Jäteastian sisällä on säkkiteline, joka sopii 60–70-litran jätesäkeille.

Jäteastioita löytyy yksi- tai kolmiosaisena. Saatavilla pyörillä tai tyylikkäällä polkimella. Kansi napsahduskiinnityksellä kuuluu toimitukseen. Roskista on saatavilla eri jätteille: palavalle, pantilliselle ja paperille.

Jäteastia sopii monenlaisiin ympäristöihin, sitä on mukava katsoa ja se kannustaa lajitteluun. Nämä olivat perusajatuksia Tin jäteastian kehittämisessä.

Lajittelemalla jätteet oikein edistämme parempaa ympäristöä. Tämän takia Tin on jaettu eri jätteiden mukaan. Jäteastiat on suunnitellut Charlie Styrbjörn. Hän sai inspiraationsa tyhjästä palautustölkistä, joka on vahva jätesymboli.

Tekniset tiedotJäteastia Tin, K 600 mm, pyörillä, yksiosainen, kannella palavalle jätteelle, musta

Väri musta
Materiaali pelti
Korkeus (mm) 600
Halkaisija 330 mm
Kansi palavalle jätteelle, pyöreä reikä, iso
Pyörillä Kyllä
Paino 7 kg