<

Valikko

Kulunohjaus käytännölliseen järjestyksen ylläpitoon

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Rajausköysi Alman
 Vaihtoehtoa
Eri värejä
  • Perusmalli
  • Punottu tai samettikangas
Rajaustolppa nauhalla, muovia
 Vaihtoehtoa
muovitolppa
  • Iskunkestävää muovia
  • Jarrutustoiminto
  • 4-suuntainen järjestelmä
Rajaustolppa nauhalla, metallia
 Vaihtoehtoa
metallitolppa
  • Premium malli
Rajaustolppa nauhalla, ruostumaton
 Vaihtoehtoa
tolppa ruostumatonta terästä
  • Premium malli
  • Patentoitu jarrujärjestelmä
  • Jatkettava

Kulunohjaus käytännölliseen järjestyksen ylläpitoon

Ohjaa asiakkaita ja vierailijoita käytännöllisesti kulunohjaustolpilla ja -nauhoilla. Klassinen rajausnauha voidaan kiinnittää seinään tai tolppaan, ja luot niiden avulla jonotuslinjoja, rajaat alueita tai merkitset tiloja, joihin on pääsy kielletty. Käytä kulunohjausta tarvittaessa myymälöissä, ravintoloissa, lentokentillä ja muissa palveluympäristöissä. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset jonotusjärjestelmien ja tehokkaan rajauksen ylläpitoon, luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Kulunohjaustolppa ja –nauha joka tilanteeseen

Liikkuuko työpaikallasi paljon ihmisiä? Tarvitsetko apua järjestelmällisten jonojen ja kulkureittien muodostamiseen? Kerääntyykö vastaanottoon, kassalle tai yrityksesi toimitilojen eteen paljon ihmisiä jonottamaan? Kulunohjausnauhat ja –tolpat ohjaavat ihmiset luontevasti kulkemaan ja jonottamaan haluamaasi reittiä pitkin.

Valikoimassamme on sekä metallista että muovista valmistettuja tolppia. Osa niistä soveltuu tilapäiseen ulkokäyttöön, mutta tarkista sopivuus tuotteen tiedoista. Lisäksi monet malleistamme ovat yhteensopivia, joten voit helposti yhdistellä halutessasi muovisia ja metallisia vaihtoehtoja.

Rajoitustolppa nauhalla on fiksu systeemi, jossa nauha on asennettu tolppaan sisään. Siinä on kaikissa luokissa patentoitu nauhajärjestelmä, jossa nauhat kelautuvat itsestään rauhallisesti takaisin sisään nauhakoteloon kun nauhan pää vapautetaan. Jarrutoiminto auttaa nauhan kontrolloituun takaisin kelaukseen ja ne liukuvat pehmeästi sekä sisään että ulos.

Vedä haluttu määrä nauhaa esiin ja kiinnitä se joko toiseen tolppaan tai seinään seinäkiinnikkeen avulla. Koska seinäkiinnike kiinnitetään seinään, muodostaa se pysyvämmän rajausalueen. Tolpissa on raskaat jalat, jotka pitävät tolpat tukevasti paikoillaan. 4-suuntaisen järjestelmän ansiosta voit helposti rakentaa haluamasi kulkureitit kulunohjausratkaisuillamme.

Voit kiinnittää tolppiin myös kylttitelineen, valikoimamme kylttiteline soveltuu kaikkiin kategorian tolppamalleihin. Kylttitelineen avulla pystyt helposti tiedottamaan tai mainostamaan mitä haluat kaikille tolpan ohi kulkeville.

Köysi tyylikkääseen sisääntuloon

Rajausköysi luo tyylikkään vaikutelman vierailijoillesi. Se sopii hyvin käytettäväksi metalliseen tolppaan kiinnitettynä ja on saatavilla samettisena tai punottuna, useassa värissä. Köysi on sopiva varuste esimerkiksi klubeilla, hotellien aulatiloissa ja elokuvateattereissa.

Autamme sinua Kulunohjaustolpan ja -nauhan valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva tuote, meiltä löydät aina sopivat ratkaisut! Mikäli sinulla herää kysymyksiä valikoimastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!