Seinävitriini Ljusnan

Kxlxs 800 x 820 x 250 mm

Seinävitriini Ljusnan. Tyylikäs lasikaappi seinälle. Saatavilla spottivaloilla tai ilman. Ljusan vitriinisarjasta on valittavana useita eri malleja ja kokoja. Seinävitriinin mitat: KxLxS 800 x 820 x 250 mm.

Seinävitriinissä on näyttävästi viistetyt kulmat, jotka antavat vitriineille erityisen ylellisen ilmeen. Laadukkaat alumiiniprofiilit, hopeaeloksoitu. Seinät ja ovet karkaistua turvalasia, paksuus 4 mm. Portaattomasti siirrettävät hyllytasot karkaistua turvalasia (ESG). Hyllytason kantavuus 15 kg tasaisella kuormalla. Ovissa koko pituudelta pystysuorat alumiiniakselit, jotka pitävät ne paikallaan ja mahdollistavat avaamisen ja sulkemisen ilman saranoita. Sylinteriturvalukko, 2 avainta. Ylä- ja alataso MDF-levyä, alumiinihopea (RAL 9006).

Lasivitriinit toimitetaan osissa. Alumiiniprofiilit on liitetty valmistajan toimesta kiinteästi karkaistuihin turvalaseihin. Vitriini on helppo ja nopea koota ja purkaa uudenlaisen, yksinkertaisen pisto- ja kiinnitysjärjestelmän ansiosta. Vitriinit voidaan purkaa ongelmitta, jos niitä ei tarvita tai ne siirretään muualle ja soveltuvat näin erinomaisesti myös messuilla ja näyttelyissä käytettäviksi.

  • Turvalasi
  • Sylinterilukko
  • Spottivalolla tai ilman
Alkaen 337,00 €

;