<

Valikko

Kannettavien säilytys- ja Latauskaappi sekä Latausvaunu

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Latauskaappi Lamsi, 10-lokeroa
 Vaihtoehtoa
sähköpistokkeilla tai ilman
  • Perusmalli
  • Helppo lataus
  • Turvallinen säilytys
Latausvaunu Laskas, 16 lokeroa, pistorasioilla
 Vaihtoehtoa
avainlukolla tai koodilukolla
  • Perusmalli
  • Helppo lataus
  • Turvallinen säilytys
Latauskaappi / Säilytyskaappi Sono
 Vaihtoehtoa
pistokkeella tai ilman
  • Vankka rakenne
  • Pistokkeella tai ilman

Kannettavien säilytys- ja Latauskaappi sekä Latausvaunu

Hyvä kannettavien tietokoneiden ja puhelimien latauskaappi ja latausvaunu on tärkeä investointi turvalliseen ja toimivaan työympäristöön. Mobiililaitteet ovat arvokkaita erityisesti niissä säilytettävän tietosisällön takia. Turvalliset säilytyskaapit latausmahdollisuudella tai ilman ovat olennaisia sekä henkilöstölle että yrityksen turvallisuudelle. Hyvin suunniteltu työtila mahdollistaa parempia työtuloksia, luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Latauskaappi ja Latausvaunu mobiililaitteiden säilytykseen

Arjessamme käytämme päivittäin yhä enemmän teknisiä, lataamista vaativia laitteita, joita ilman eivät päivittäiset askareemme enää sujuisi. Tarvitsemme sitä myöten myös uusia säilytysratkaisuja, jotka mahdollistavat turvallisen samanaikaisen lataamisen ja säilytyksen. Latauskaappi ja latausvaunu ovat oivallisia vaihtoehtoja tähän tarpeeseen.

Julkisissa tiloissa, toimistoissa ja kouluissa on latauskaapit sopivat kuin nenä päähän. Oppilaat voivat lukita niihin puhelimensa turvalliseen säilöön opetuksen ajaksi. Toimistossa puolestaan kaapit toimivat erinomaisena säilytyspaikkana esimerkiksi yön yli, jotta läppärit ovat ladattuja ja valmiina töihin heti aamulla.

Latausvaunussa on samat edut kuin -kaapissa ja mahdollistaa lisäksi vaivattoman kuljettamisen paikasta toiseen. Siksi se sopii erityisen hyvin kouluihin, jossa halutaan liikkuva säilytyslokero tableteille, puhelimille ja kannettaville tietokoneille, joita käytetään useammassa tilassa. Vaunuihin kuuluu vakiona koodi- tai sylinterilukko, valintasi mukaan.

Turvallinen säilytys, pistokkeella tai ilman

Toimiva sisustaminen ja säilytys auttavat sinua työnteossa ja luovat työympäristöihin tehokkuutta ja järjestystä. Kun myös säilytystilat ovat huolella suunniteltu, saat tavarat oikeille paikoille eikä aikaa ja energiaa kulu hukkaan.

Sisäänrakennetuilla pistorasioilla saat kaappeihin helposti latausmahdollisuuden, mutta mikäli tarvitset vain lukittavat säilytyslokerot mobiililaitteille, löydät valikoimastamme myös mallit ilman pistorasioita. Kaikki latausvaunumme ja –kaappimme ovat varustettu sisäänrakennetulla ilmastoinnilla, joten ilma kiertää hyvin lokeroissa eivätkä laitteet ylikuume ladatessa.

Autamme sinua Latauskaapin ja –vaunun valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva kannettavien lataus- ja säilytyskaappi, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!