Valikko

Pyörätelineet ja pyöräkatokset

Fiksusti suunniteltu pyöräteline on toimivan pyöräpaikoituksen perusta, joka tekee työmatkapyöräilystä mukavampaa. Työmatkapyöräily puolestaan voi säästää sekä aikaa että rahaa ja jopa kohottaa peruskuntoa. Onko työpaikallasi riittävästi telineitä kaikille?

Laadukas polkupyöräteline kestää sään kuin sään. Valikoimassamme on sekä kuumasinkittyjä että ruostumattomasta teräksestä valmistettuja telineitä, jotka kestävät lumen ja sateet. Pyörätelineen tulee lisäksi olla suunniteltu niin, ettei se vie turhaa tilaa, että pyörän asettaminen telineeseen on vaivatonta ja että polkupyörät myös istuvat telineessä tukevasti. Suosittelemme lisäksi, että pyöräteline kiinnitetään maahan tukevuuden varmistamiseksi ja pyörien suojaamiseksi varkauksilta. Monipuoliset pyörätelineemme sopivat myös maastopyörille, joiden renkaiden leveys on maksimissaan 55 mm.

Polkupyörätelineitämme voi käyttää sekä sisällä että ulkona, mutta mikäli telineet ovat ulkona, voi olla hyvä hankkia myös pyöräkatos polkupyöriä varten. Pyöräkatos kestää jopa 125 kg/m² lumikuorman ja suojaa pyöriä pahimmalta sateelta ja lumelta, jolloin töistä kotiin pyöräily on mukavampaa ja pyörät pysyvät siistimpinä. Ota yhteys meihin, niin autamme sinua käytännöllisimmän pyörätelineen ja pyöräkatoksen valitsemisessa.

per sivu
Näytä
 Vaihtoehtoa
yksi- tai kaksipuolinen

 Vaihtoehtoa
pyörien pysäköinti toiselle puolelle

 Vaihtoehtoa
pyörien pysäköinti toiselle puolelle

 12 Vaihtoehtoa
U- tai T-malli

 Vaihtoehtoa
pyörien pysäköinti molemmille puolille

 Vaihtoehtoa
pyörien pysäköinti molemmille puolille, ruostumaton teräs

 Vaihtoehtoa
seinä-tai maahankiinnitykseen

 Vaihtoehtoa
3-6 paikkaa, vaaleanharmaa tai antrasiitti

 Vaihtoehtoa
4-6 pyöräpaikkaa

 Vaihtoehtoa
yksi- tai kaksipuolinen

 Vaihtoehtoa
perusyksikkö, leveys 4200 mm

 Vaihtoehtoa
lisäosa, leveys 4200 mm

 Vaihtoehtoa
umpinainen

 Vaihtoehtoa
ESG-lasi

 Vaihtoehtoa
trapetsipelti, jauhemaalattu harmaanvalkoinen

PVC-syöksytorvi, yksipuoliselle suojakatokselle

Pyörätelineen kiinnitykseen.

Pyörätelineen ankkurointiin