Apua työpaikan kalustamiseen? Olemme täällä sinua varten!

Onko aika tehdä toimitiloissa muutoksia?
Kerro toiveesi niin annamme vinkkejä ja ehdotamme teille sopivimmat kalusteratkaisut toimistoon, neuvotteluun, varastoon ja teollisuuteen. Kalustetaan teille toimivat ja tehokkaat työtilat, joissa työntekijät viihtyvät.

Me autamme sinua!

Sonja Cavonius

Myyntipäällikkö

+358 9 887 035 11

sonja.cavonius@gerdmans.fi

Petteri Kujanpää

Myynti & Asiakaspalvelu

+358 9 887 035 12

petteri.kujanpaa@gerdmans.fi

Simo Mertanen

Myynti & Asiakaspalvelu

+358 9 887 035 10

simo.mertanen@gerdmans.fi

 

Asiointi kanssamme on helppoa

1

KERRO MEILLE TOIVEET NIIN AUTAMME LÖYTÄMÄÄN PARHAAT RATKAISUT

Tavoitteemme on suunnitella ja löytää ratkaisu hyvän vuorovaikutuksen avulla. Katsotaan yhdessä nykytilannettanne ja löydetään yhdessä paras kokonaisuus, jonka avulla saatte juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun yrityksenne toiminnallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi.

2

TUOTEVALIKOIMAMME JA EHDOTUKSET

Asiakaslähtöinen palvelumme huomioi yrityksenne yksilölliset toiveet, tarpeet ja tyylin. Katsomme mitkä tuotteet laajasta yli 15 000 tuotteen valikoimastamme olisivat teille parhaimmat. Joissakin tuotteissa saattaa olla parikin hyvää vaihtoehtoa ja voimme tehdä teille muutaman ehdotuksen, mistä voitte valita itsellenne mieluisimman.

3

SISÄLLÖN TARKENNUS & VALMIS RATKAISU

Kun teille sopiva ratkaisu ja oikeat tuotteet ovat löytynyneet, katsomme yhdessä läpi ratkaisun puhelimitse, sähköpostitse, etäpalaverin merkeissä tai mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan paikan päällä. Joissain tapauksissa paikan päällä tilojen tarkistusmittaus voi olla tarpeen, että tarjotut kalusteet mahtuvat tilaan. Tarkennamme ja muokkaamme ratkaisua teidän toiveiden mukaisesti.

4

TOIMITUS & ASENNUS

Kun olemme löytäneet teille sopivan ratkaisun, pääsemme laittamaan tilauksen eteenpäin. Toimitamme tilaukset lähtökohtaisesti aina ilmaisella toimituksella katutasoon Suomessa. Halutessanne voimme myös tarjota kausteiden sisäänkannon, asennuksen ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen erillisenä palveluna. Tiesithän, että myönnämme tuotteillemme aina vähintään 7 vuoden takuun!

 

Asiakasreferenssi

”Panostus toimiston sisustukseen on investointi työntekijöiden hyvinvointiin”

- ICA Maxi, Flygstaden, Halmstad

Ruotsalainen vähittäiskaupan alan johtava yritys on valinnut Gerdmansin ratkaisun

- Brenderup

 

”Kiitos Gerdmansin, olemme saaneet meille sopivat tuotteet, meidän kauppojen tarpeiden mukaisesti”

Mattias Fridskog, Produktägare ICA E-handel

 

 

Parasta mitä tiedämme, ovat tyytyväiset asiakkaat!

Jokainen asiakaskokemus ja kalustetoimitus on uniikki. Kaikkia yhdistää kuitenkin, että halutaan paras ratkaisu, jolla luodaan parempi työpaikka. Me kuuntelemme asiakkaiden toiveet ja pyrimme hyvän vuorovaikutuksen avulla löytämään parhaat kalusteratkaisut kaikille työpaikoille!

Ota rohkeasti yhetyttä!

myynti@gerdmans.fi

09-887 0350

;