Hyvä valkotaulu kaikkiin tarpeisiin

Whiteboard

Inspiroitumiseen, kuunteluun, havainnollistamiseen, muistamiseen. Luokkahuoneisiin, palaveritiloihin, toimistoon tai vaikka kahvihuoneeseen. Valkotaulu sopii moneen tilaan ja tilanteeseen! Valikoimassamme on usean tyyppisiä tussitauluja, jotka soveltuvat ominaisuuksiltaan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä oppaassa kerromme whiteboard-taulujen eri materiaaleista ja ominaisuuksista sekä niiden huollosta, jotta voit helposti valita tarvettasi vastaavan ratkaisun. 

Valitse materiaali käyttötarpeen mukaan

Luokkahuoneessa valkotaulun käyttö on yleensä päivittäistä, palaveritiloissa viikoittaista, kahvi- ja taukohuoneessa käyttö saattaa olla harvempaa. Valkotaulun materiaalin kannattaakin valita käyttötarpeen mukaisesti, sillä kirjoituspintojen kestävyydessä voi olla suuriakin eroja. Valikoimassamme on magneettisia valkotauluja keraamisella, lasiemaloidulla ja maalatulla kirjoituspinnalla ja niillä on seuraavia ominaisuuksia:

 

Keraaminen emalointi: Keraaminen kirjoituspinta on kovin vaihtoehto ja se on myös helppo pitää puhtaana. Keraamiset valkotaulut sopivat runsaaseen, päivittäiseen käyttöön, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi luokkahuoneisiin.

 

Lasiemalointi: Lasiemaloitu kirjoituspinta on hieman pehmeämpi kuin keraaminen pinta. Hanki lasiemaloitu taulu esimerkiksi luentosaliin tai kokoushuoneeseen, jossa käyttötarve rajoittuu pariin kertaan päivässä.

 

Maalattu teräs: Valkoiseksi maalattu, teräspintainen kirjoitustaulu on sekä pehmeämpi että huokoisempi kuin muut vaihtoehdot. Tussin väri tarttuu herkemmin huokoiseen pintaan, joka siksi tummuu ajan saatossa. Maalattu valkotaulu onkin edullinen vaihtoehto, jota suosittelemme käytettäväksi enintään muutamia kertoja viikossa. Hanki siis maalattu valkotaulu taukotilaan tai kokoushuoneeseen, joka ei ole päivittäisessä käytössä.

 

Lasinen kirjoitustaulu: Tyylikkäät ja värikkäät lasikirjoitustaulut ovat nimensä mukaisesti valmistettu lasista. Valikoimamme mallit ovat magneettisia niiden taustalla olevan huomaamattoman metallilevyn ansiosta. Lasiset valkotaulut toimivat niin sisustuselementteinä kuin myös kirjoitustauluina ja ilmoitustauluina! 

Valkotaulun puhdistus tehokkaasti

Valkotaulun puhdistus tehokkaasti

Kaikki tussitaulut tummuvat käytössä ajan mittaan. Onkin tärkeä muistaa huolehtia kirjoituspinnasta, jotta se säilyisi kirkkaana mahdollisimman pitkään. Suosittelemme puhdistamaan taulut aina päivän päätteeksi valkotaulupyyhkimellä. Lisäksi taulu on hyvä puhdistaa tarkoitukseen soveltuvalla mikrokuituliinalla kerran kuussa. Esimerkiksi valikoimassamme oleva mikrokuituliina Magic Wipe poistaa myös pinttyneemmät liat ja tahrat. Puhdistusspray sopii käytettäväksi sekä arkipesuun että perusteellisempaan puhdistukseen.

 

Tuntuuko, että valkotaulu ei puhdistu pyyhkimisestä huolimatta? Tällöin saattaa olla aika vaihtaa taulupyyhin. Pyyhin kannattaa vaihtaa aika ajoin siihen kertyessä liikaa väriä tusseista. Tussia ei myöskään kannata pyyhkiä pois taululta heti kirjoittamisen jälkeen. Kuivuttuaan hieman, väri lähtee siistimmin taulun pinnalta.

 

Tartuitko vahingossa väärään kynään ja kirjoitit tauluun permanenttitussilla? Älä hätäile, vaan kokeile seuraavaa niksiä. Ota tussitauluun tarkoitettu liukoinen tussi ja väritä sillä permanenttitussin päälle. Pyyhi sen jälkeen taulu – tussijälkien tulisi kadota! Mikäli tämä ei kuitenkaan toimi, voit puhdistaa taulun varovaisesti asetoonilla tai T-spriillä. Noudata varovaisuutta käyttäessäsi vahvoja puhdistusaineita, sillä ne saattavat pitkällä aikavälillä vahingoittaa taulun pintaa. T-Spriitä tai asetonia ei saa käyttää lainkaan maalatuille valkotauluille, sillä niiden kirjoituspinta tuhoutuu näistä aineista heti.

Divider

Jos sinulla on kysyttävää kirjoitustauluistamme ota yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse, niin autamme sinua!

 

;