Hoida ulkotilat kuntoon ennen kesälomaa!

Hemester

Kesä on täällä ja on aika laittaa terassit ja parvekkeet kuntoon valoisien sekä lämpimien kesäiltojen viettoa varten. Kuinka monta kertaa on terassin siivousta laiminlyöty koko talven ajan ja nyt on todellinen tarve laittaa ulkotilat kuntoon? Tässä vinkkejä kuinka saat helposti nostettua kesäkeitaasi uudelle tasolle ja varmistettua, että kesänviettoon on täydelliset puitteet!

Vinkit täydelliseen ulkotilaan

 

1. Ajattele olohuonetta ulos

Ensimmäinen askel kohti täydellistä ulkotilaa on saada siitä kotoisa. Anna olohuoneesi jatkua ulos, sisusta ulkokalusteilla ja tuo tilaan ihania vilttejä, joihin voit kääriytyä viileinä iltoina. Sisusta myös pehmeillä värikkäillä tyynyillä ja matoilla, joiden päällä on mukava kävellä paljain jaloin. Nämä tuovat ulkotilaasi kotoisaa tunnelmaa.

Planteringsvagn

 

2. Rajaa tila kukkalaatikoiden tai istutusten avulla

Ulkona voit helposti tuntea, että olet liian näkyvillä, ilman mitään seiniä ympärilläsi. Kylmä tuulenvire tai naapureiden katseet, voivat tehdä olostasi epämukavan. Rajaamalla ja suojaamalla ulkotilaasi erilaisten kukkalaatikoiden tai istutusten avulla, voit luoda itsellesi ihanan keitaan, jossa voit rauhassa rentoutua. Rakenna ihania viherseiniä, johon voit laittaa useita eri yrttiruukkuja, pystyttää aitoja tai säleikköjä, mitä pitkin esim. köynnöskasvit pääsevät kukoistamaan ja suojaamaan sinun kesäkeidastasi. Valitse minkälainen ratkaisu sopii sinulle parhaiten!

 

3. Katos suojaa sateelta ja antaa varjopaikan auringonpaahteelta

Kuten tiedämme, voi suomen kesäsää vaihdella hyvinkin nopeasti. Aurinko voi paahtaa ja lämmittää meitä ihanasti ja sitten yhtä äkkiä tuleekin kunnon sadekuuro. Ulkokatoksen, markiisin tai aurinkovarjon avulla saat suojan sekä auringonpaahteelta että sadekuuroilta. Kauniin pysyvän suojan saat aurinkopergolasta, jota pitkin köynnöskasvit voivat kasvaa. Siitä saat takuulla ihanan kesäkeitaan tehtyä mille vaan pihalle. Kasvien lehdet tuovat viileän varjopaikan, joka on myös kaunis ja viihtyisä, missä on varmasti mukava oleskella kesähelteillä.

 

4. Älä unohda ulkovalaistusta

Kun valoisat kesäillat alkavat hämärtymään, on tärkeää, että sinulla on ulkotilan valaistus kunnossa, että voit hyödyntää paikkaa myös pimeämmällä. Luo ulkopaikkaasi ihana tunnelma kauniilla valaistuksella. Sijoita ulkopaikkaasi erilaisia valoköynnöksiä, lyhtyjä ja ulkovaloja. Kun aurinko laskee ja lyhdyissä palaa kynttilät tai valoköynnös valaisee, saat ihanan kodikkaan, rauhallisen ja romanttisen tunnelman ulkotilaasi, valitsemasi valaistuksen avulla. Vinkkinä voit myös laittaa lähettyvillä oleviin puihin ja puskiin valoköynnöksiä, ne luovat ihanan tunnelman!

 

Ajattelemalla mitä tarpeita ja toiveita sinulla on ulkotilaasi, saat helposti ja nopeasti luotua itsellesi täydellisen kesäkeitaan, jossa voit rentoutua ja nauttia kesästä. Meillä on Gerdmansilla laaja valikoima ulkokalusteita, joilla saat sisustettua ulkotilasi. Ulkokalusteiden avulla tarjoamme oikeat olosuhteet mukavalle kesälle!

 

;