Avoimet työpaikat

Gerdmans tarjoaa yritysasiakkaille laajan valikoiman kalusteita ja varusteita toimisto-, neuvottelu- ja julkisiin tiloihin, sekä varastoon, teollisuuteen, tuotantoon ja kunnossapitoon. Gerdmansin yrityskalusteilla luot paremmat työympäristöt kaikille työpaikoille. Alun perin Gerdmans tunnetaan laajasta tuoteluettelosta kaikissa Pohjoismaissa. Tänä päivänä suurin myynti tapahtuu verkkokaupan kautta. Uusien työskentelytapojen myötä on myös etätyöt ja kotitoimistojen kalustaminen osa arkeamme.

Erotumme joukosta loistavien palveluetujemme avulla. Myönnämme tuotteillemme aina vähintään 7 vuoden takuun ja toimitamme tilauksen ilmaisella toimituksella katutasoon Suomessa, ilman piilokuluja esim. pakkausmateriaaleista.

Gerdmansin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Ruotsissa. Myyntiä ja toimipaikkoja Gerdmansilla on Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Gerdmans on osa Saksalaista TAKKT-konsernia (www.takkt.de), joka työllistää lähes 2000 työntekijää 25 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Avoimet työpaikat

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja haussa. 

 

Tietoa Takkt AG

TAKKT on johtava yrityskalusteiden etämyyntiin keskittyvä konserni Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konsernin tavaramerkkejä myydään yli 25 maassa. Tytäryritysten valikoimissa on yli 175 000 tuotetta. Tuoteryhmiä ovat muun muassa teollisuus- ja varastokalusteet, klassiset ja muotoilua korostavat toimistokalusteet ja tarvikkeet sekä vähittäiskauppaan että ravintola- ja hotellialalle soveltuvat tuotteet.

Lisätietoa