<

Valikko

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Gerdmans tarjoaa yritysasiakkaille laajan valikoiman yrityskalusteita toimistoon, teollisuuteen, tuotantoon, kunnossapitoon sekä varastoihin, ja yritys tunnetaan tuoteluettelonsa ja verkkokauppansa välityksellä yritysasiakkaiden keskuudessa kaikissa Pohjoismaissa.

Gerdmans tarjoaa laajan tuotevalikoimansa asiakkailleen toimivan ja markkinoilta positiivisesti erottuvan palvelukokonaisuuden välityksellä. Palveluetuja asiakkaallemme ovat aina minimissään 7 vuoden takuu ja aina rahtivapaat toimitukset.

Gerdmans-ryhmän pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Ruotsissa ja ryhmällä on myynti- ja asiakaspalvelutoiminnot Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Gerdmans on osa Saksalaista TAKKT-konsernia (www.takkt.de), joka työllistää lähes 2000 työntekijää 25 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

 

Ei muita avoimia työpaikkoja

Meillä ei ole tällä hetkellä muita avoimia työpaikkoja Suomen yrityksessämme. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen simo.mertanen@gerdmans.fi.

Digitaalisen markkinoinnin osaaja Espooseen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2017

Etsimme tulevaisuuden digitaalisen kaupankäynnin ja markkinoinnin osaajaa optimoimaan markkinointiamme Suomalaisille yritysasiakkaille. Työskentelet Espoon toimistollamme osana pohjoismaisen digitaalisen markkinoinnin tiimiämme.

Luot suomenkielistä tekstisisältöä tuotteillemme ja markkinointimateriaaleille sekä valmistelet paikallisia uutiskirjeitä sekä sosiaalisen median sisältöjä. Kilpailija- ja markkina-analyysit ovat tärkeä osa työnkuvaasi ja etsit sekä luot jatkuvasti mahdollisuuksia luonnollisten hakutulosten (SEO) parantamiseksi.

Varmistat tuotetekstien haettavuuden, luot linkkejä ja ohjaat asiakkaat oikeille laskeutumissivuille. Verkkosivustomme sisällön tuottaminen ja kehittäminen sekä hakukonemarkkinointi ja luonnollisen löydettävyyden optimointi ovat työn ydinosa-alueita. Hakukonemarkkinoinnin kampanjoiden (SEM) optimointi on jatkuvaa työtä ja kampanjoiden kehittymistä seurataan kuukausittain.

Etsimme siis ensisijaisesti digitaalisen markkinoinnin sisällöntuottajaa, jolla on sujuvat ruotsin- ja suomenkielen taidot. Odotamme sinulta kokemusta digitaalisesta markkinoinnista (SEM, SEO, uutiskirjeet, sosiaalinen media, PR/sisältömarkkinointi) sekä osaamista digimarkkinoinnin analytiikan perustyökaluista. HTML, CSS ja JavaScript ymmärtäminen katsotaan eduksi.

Sinulla on taitoa ja kiinnostusta kirjoittaa sisältöä. Vahva ruotsin- ja suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito on tehtävässä onnistumisen edellytys, koska tuotetekstien lähtökieli on ruotsi. Olet analyyttinen, perusteellinen ja sitoutunut toimimaan yrityksessä, joka haluaa toimia yritysasiakkaille suunnatun digitaalisen markkinoinnin eturintamassa.

Odotamme hakemustasi ruotsinkielellä niin pian kuin mahdollista mutta viimeistään 7.4.2017 mennessä. Kirjoita selvästi hakemukseesi kielitaitosi. Työn suorituspaikka on Gerdmans Oy:n toimisto Espoossa. Tehtävän ruotsinkielisen työpaikkailmoituksen löydät osoitteesta www.enoem.se. Lisätietoja tehtävästä saat ENoEM Rekrytering Ab:n konsulteilta Carin Mossbergeriltä puh. +46 701 460 390 tai Andreas Nilssonilta puh. +46 701 460 391.

Hae työpaikkaa

Tietoa Takkt AG

TAKKT on johtava yrityskalusteiden etämyyntiin keskittyvä konserni Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konsernin tavaramerkkejä myydään yli 25 maassa. Tytäryritysten valikoimissa on yli 175 000 tuotetta. Tuoteryhmiä ovat muun muassa teollisuus- ja varastokalusteet, klassiset ja muotoilua korostavat toimistokalusteet ja tarvikkeet sekä vähittäiskauppaan että ravintola- ja hotellialalle soveltuvat tuotteet.

Lisätietoa ►