Valikko

Ledige Stillinger

Avoimet työpaikat

Gerdmans tarjoaa yritysasiakkaille laajan valikoiman yrityskalusteita toimistoon, teollisuuteen, tuotantoon, kunnossapitoon sekä varastoihin, ja yritys tunnetaan tuoteluettelonsa ja verkkokauppansa välityksellä yritysasiakkaiden keskuudessa kaikissa Pohjoismaissa.

Gerdmans tarjoaa laajan tuotevalikoimansa asiakkailleen toimivan ja markkinoilta positiivisesti erottuvan palvelukokonaisuuden välityksellä. Palveluetuja asiakkaallemme ovat aina minimissään 7 vuoden takuu ja aina rahtivapaat toimitukset.

Gerdmans-ryhmän pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Ruotsissa ja ryhmällä on myynti- ja asiakaspalvelutoiminnot Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Gerdmans on osa Saksalaista TAKKT-konsernia (www.takkt.de), joka työllistää lähes 2000 työntekijää 25 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

 

9.11.2017

Haemme Myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista kevääksi 2018

On käänteisen rekrytoinnin aika:

Haemme vuoden 2018 kevään ja kesän aikana 1-3 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista. Jos asiakaslähtöisyys, asiakaspalveluhenkisyys ja myynnillisyys kuvaavat kokemustasi ja osaamistasi, saatat olla hakemamme henkilö.

Haluat työskennellä pienessä paikallisessa tiimissä osana Pohjoismaista Gerdmans-ryhmää sekä Saksalaista omistajaamme Takkt Ag:ta.
Toimistomme ja asiakaspalautusvarastomme tulee sijaitsemaan Espoon Niittykummussa vain 250 metrin päässä uudesta metroasemasta ja Kauppakeskus Niitystä.
Tuotevalikoimamme koostuu yli 25 tuotekategoriasta sisältäen laajan valikoiman toimiston, neuvottelutilojen, teollisuuden, varaston, tuotannon ja kunnossapidon kalusteita ja välineitä, joten haemme myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajaa. Perinteinen myyntityö on murroksessa, digitalisaatio muuttaa toimintatapaamme ja asiakkaittemme ostokäyttäytymistä merkittävästi - olet valmis kokemaan myynnin ja asiakaspalvelutyön muutoksen!


Toimenkuvaasi kuuluu sähköpostin, chatin ja puhelimen kautta tulevien kyselyiden, tiedusteluiden, teknisten kysymysten, tilausten, tarjouspyyntöjen ja reklamaatioiden hoitaminen. Lisämyynti, tarjousten clousaus sekä asiakkaille soittaminen ja sähköpostimarkkinointi erilaisten myyntikampanjoiden ja asiakassuhteen ylläpidon ja myynnin kehittämiseksi ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä. Päätavoitteenasi on auttaa asiakkaitamme luomaan parempia työympäristöjä.


Tarjoamme kivan pienen työyhteisön - mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön, mahdollisuuden oppia sekä sparrausta toisiltamme. Olemme myyntitiimi, joka tekee tulosta. Tavoitteemme ei ole vaatimaton, liikevaihtomme on vuositasolla nyt 2,5 MEUR ja aiomme kasvattaa liikevaihtoa reilusti seuraavan kolmen vuoden aikana.


Ilmoita meille, jos toimenkuva ja yrityksemme kiinnostaa sinua ja kerro samalla paljonko liikevaihtomme mielestäsi on vuonna 2020. Jos vastaat hakemaamme henkilöä, me haemme sinua kun aika on!
Kun haluat mukaan hakuprosessiin, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi loppuvuoden 2017 aikana: simo.mertanen@gerdmans.fi tai chattaa yhteystietosi merkillä rekry2018 osoitteessa www.gerdmans.fi.

Tule mukaamme menestymään!

Ei muita avoimia työpaikkoja

Meillä ei ole tällä hetkellä muita avoimia työpaikkoja Suomen yrityksessämme. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen simo.mertanen@gerdmans.fi.

Digitaalisen markkinoinnin osaaja Espooseen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2017

Etsimme tulevaisuuden digitaalisen kaupankäynnin ja markkinoinnin osaajaa optimoimaan markkinointiamme Suomalaisille yritysasiakkaille. Työskentelet Espoon toimistollamme osana pohjoismaisen digitaalisen markkinoinnin tiimiämme.

Luot suomenkielistä tekstisisältöä tuotteillemme ja markkinointimateriaaleille sekä valmistelet paikallisia uutiskirjeitä sekä sosiaalisen median sisältöjä. Kilpailija- ja markkina-analyysit ovat tärkeä osa työnkuvaasi ja etsit sekä luot jatkuvasti mahdollisuuksia luonnollisten hakutulosten (SEO) parantamiseksi.

Varmistat tuotetekstien haettavuuden, luot linkkejä ja ohjaat asiakkaat oikeille laskeutumissivuille. Verkkosivustomme sisällön tuottaminen ja kehittäminen sekä hakukonemarkkinointi ja luonnollisen löydettävyyden optimointi ovat työn ydinosa-alueita. Hakukonemarkkinoinnin kampanjoiden (SEM) optimointi on jatkuvaa työtä ja kampanjoiden kehittymistä seurataan kuukausittain.

Etsimme siis ensisijaisesti digitaalisen markkinoinnin sisällöntuottajaa, jolla on sujuvat ruotsin- ja suomenkielen taidot. Odotamme sinulta kokemusta digitaalisesta markkinoinnista (SEM, SEO, uutiskirjeet, sosiaalinen media, PR/sisältömarkkinointi) sekä osaamista digimarkkinoinnin analytiikan perustyökaluista. HTML, CSS ja JavaScript ymmärtäminen katsotaan eduksi.

Sinulla on taitoa ja kiinnostusta kirjoittaa sisältöä. Vahva ruotsin- ja suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito on tehtävässä onnistumisen edellytys, koska tuotetekstien lähtökieli on ruotsi. Olet analyyttinen, perusteellinen ja sitoutunut toimimaan yrityksessä, joka haluaa toimia yritysasiakkaille suunnatun digitaalisen markkinoinnin eturintamassa.

Odotamme hakemustasi ruotsinkielellä niin pian kuin mahdollista mutta viimeistään 7.4.2017 mennessä. Kirjoita selvästi hakemukseesi kielitaitosi. Työn suorituspaikka on Gerdmans Oy:n toimisto Espoossa. Tehtävän ruotsinkielisen työpaikkailmoituksen löydät osoitteesta www.enoem.se. Lisätietoja tehtävästä saat ENoEM Rekrytering Ab:n konsulteilta Carin Mossbergeriltä puh. +46 701 460 390 tai Andreas Nilssonilta puh. +46 701 460 391.

Hae työpaikkaa

Tietoa Takkt AG

TAKKT on johtava yrityskalusteiden etämyyntiin keskittyvä konserni Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konsernin tavaramerkkejä myydään yli 25 maassa. Tytäryritysten valikoimissa on yli 175 000 tuotetta. Tuoteryhmiä ovat muun muassa teollisuus- ja varastokalusteet, klassiset ja muotoilua korostavat toimistokalusteet ja tarvikkeet sekä vähittäiskauppaan että ravintola- ja hotellialalle soveltuvat tuotteet.

Lisätietoa ►