Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Gerdmans tarjoaa yritysasiakkaille laajan valikoiman kalusteita ja varusteita toimisto-, neuvottelu- ja julkisiin tiloihin, sekä varastoon, teollisuuteen, tuotantoon ja kunnossapitoon. Gerdmansin yrityskalusteilla luot paremmat työympäristöt kaikille työpaikoille. Alun perin Gerdmans tunnetaan laajasta tuoteluettelosta kaikissa Pohjoismaissa. Tänä päivänä suurin myynti tapahtuu verkkokaupan kautta. Uusien työskentelytapojen myötä on myös etätyöt ja kotitoimistojen kalustaminen osa arkeamme.

Erotumme joukosta loistavien palveluetujemme avulla. Myönnämme tuotteillemme aina vähintään 7 vuoden takuun ja toimitamme tilauksen ilmaisella toimituksella katutasoon Suomessa, ilman piilokuluja esim. pakkausmateriaaleista.

Gerdmansin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Ruotsissa. Myyntiä ja toimipaikkoja Gerdmansilla on Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Gerdmans on osa Saksalaista TAKKT-konsernia (www.takkt.de), joka työllistää lähes 2000 työntekijää 25 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

 

____________________________________________________________________________________________________________ 

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja haussa. 

____________________________________________________________________________________________________________ 

Tietoa Takkt AG:stä

TAKKT on johtava yrityskalusteiden etämyyntiin keskittyvä konserni Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konsernin tavaramerkkejä myydään yli 25 maassa. Takktin tytäryhtiöiden valikoimista löydät yli 175 000 tuotetta! Tuoteryhmiä ovat muun muassa toimivat teollisuus- ja varastokalusteet, tyylikkäät ja ergonomiset toimistokalusteet ja lisävarusteet. Lisäksi löydät tuotteita, jotka sopivat vähittäiskaupoille sekä ravintola- ja hotellialalle.

Lisätietoa ►

Avoimet työpaikat TAKKT ►

;