Aika uusia varaston sisustus?

GDM Hyllan

Onko aika kalustaa uusi varastotila tai lisätä säilytystilaa nykyiseen varastoon? Me Gerdmansilla tiedämme, että voi olla hankalaa huomioida kaikkea varastoinnissa ja tämän vuoksi, kokosimme pienen oppaan, mitä kannattaa ajatella ja kuinka hyödyntää varaston pinta-ala parhaalla mahdollisella tavalla!

Mieti kaikkia pintoja, jotka sinulla on

Ensimmäiseksi sinun on ajateltava mitkä kaikki pinnat ovat käytettävissä tilassasi. Mikäli sinulla on niukasti lattiatilaa, voit rakentaa korkeita hyllyjä ja hyödyntää tilan korkeutta, jotta saat maksimoitua varastointitilaa. Mikäli sinulla ottaa katto vastaan korkeuden puolesta ja lattiatilaakin on niukasti, valitse syvät hyllyt. Hyllyn syvyydellä saat lisätilaa. Pieneen lattiatilaan saat hyvin säilytystilaa myös siirtohyllyillä. Mikäli tarvitset ovellisia kaappeja avohyllyjen tilaan, katso myös rulo-ovellisia tai liukuovellisia kaappeja, sillä ne eivät tarvitse ovien aukeamistilaa kuten tavalliset ovet.

GDM Hyllan 2

Kuinka paljon painoa tulisi säilytyskalusteiden kestää?

Yksi tärkeimmistä asioista, jota pitää miettiä varastoinnissa ja säilytyskalusteissa, on kuinka paljon painoa niiden pitää kestää? Mieti hyllylle menevää kokonaispainoa ja myös erikseen paljonko yksittäisen hyllytason pitää kestää painoa? Muista, että meillä ilmoitetut painonkestot ovat levitetylle painolle. Mikäli laitat painavan esineen yhteen painopisteeseen, syntyy siitä riski, että hyllytaso vaurioituu ja pahimmassa tapauksessa se murtuu. Mikäli sinulla on kuormalavahylly, voit pitää painavimmat lavat lattialla, eikä painavia lavoja nosteta ollenkaan kantopalkeille, varsinkaan jos painoraja ylittyy. Suosittelemme aina valitsemaan vähän kestävämmän ja suuremmalle painokuormalle tarkoitetun hyllyn, varmuuden vuoksi. Parempi, että kuormalavahylly tai varastohylly kestää suuremman painon, kun että se kestää liian vähän painoa, eikä ole turvallinen.

GDM Hyllan 3

Millaisessa ympäristössä varastotilasi ovat?

Onko varastotilasi kuivatila? Silloin voit käyttää kuormalavahyllyjä ja varastohyllyjä, jotka ovat lakattuja tai pulverimaalattuja. Onko varastotilasi kylmä, ei lämmitetty ja mahdollisesti hieman kostea? Silloin sinun tulee käyttää galvanoituja hyllyjä. Galvanoitu hylly on erittäin kestävä hylly, joka selviää myös hieman kosteassa tilassa. Onko varastotilasi kylmähuone? Silloin suositellaan aina käyttämään ruostumattomia hyllyjä, joilla on paras elinikä.

Ajattele tulevaisuutta

Onko sinulla mahdollisesti tarvetta laajentaa varastointitilaasi tulevaisuudessa? Valitse varastonsäilytykseen hyllyratkaisu, johon sinulla on mahdollisuus lisätä hyllyjä jatko-osilla tarpeen mukaan.

 

Onko sinulla kysymyksiä ja mietitkö, miten voisit luoda tehokkaamman säilytyksen varastoosi?Meillä Gerdmansilla on pitkä kokemus varastoiden kalustamisesta erilaisilla säilytysratkaisuilla.Mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mikä mietityttää, niin autamme sinua! Luodaan yhdessä parempi varastotila!

 

;