<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Kaivonsulkumatto pyöreä, säilytyslaatikolla, ØxK 450x8 mm, hinta kun ostat väh. 3 kpl

Tuotenr. 12-561552

ØxK 450x8 mm, 3 st eller fler

139,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 172,36 €)
Toimitusaika 3-4 viikkoa

KuvausKaivonsulkumatto pyöreä, säilytyslaatikolla, ØxK 450x8 mm, hinta kun ostat väh. 3 kpl

Kaivonsulkumatto pyöreä, säilytyslaatikolla, ØxK 450x8 mm, hinta on yksikköhinta kun ostat väh. 3 kpl. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Vuotojen sattuessa kaivonsulkumatto estää kemikaalien ja öljyn pääsyn sadevesikaivoihin ja viemäreihin. Matto on helppo puhdistaa pesuaineella tai saippualiuoksella ja voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Kestää vetää, öljyjä ja useimpia kemikaaleja.

Kaivonsulkumatto on valmistettu absorboimattomasta materiaalista, jonka pinta tarttuu helposti alustaan. Yläpuoli on vahvistettu ja UV-suojattu polyesteri- ja silikonipäällysteellä, joka tekee hyvin tiivistävästä matosta vakaamman ja kestävämmän mekaanista kulutusta vastaan. Päällysteen ansiosta matto voidaan myös kääriä rullaksi ilman että se tarttuu kiinni.

Varustettu kädensijoilla helpompaan käsittelyyn. Mukana 2 kpl yleisimevää imukalvoa jopa 2 litran imukyvyllä. Toimitukseen kuuluu käytännöllinen keltainen säilytyslaatikko. Kaivonsulkumaton tulee ylittää aukko vähintään 80 mm joka sivulla. Määräalennus ostaessasi useampia.

Tekniset tiedotKaivonsulkumatto pyöreä, säilytyslaatikolla, ØxK 450x8 mm, hinta kun ostat väh. 3 kpl

Väri keltainen
Korkeus (mm) 8
Halkaisija 450 mm
Materiaali polyuretaani
Malli yleis
Mallit imukyky: 2 litraa