Valikko

Työpenkit / Pakkauspöydät / Työpöydät teollisuuteen

Tukeva työpenkki, tai teollisuuteen tarkoitettu korkeussäädettävä työpöytä, ovat erinomaisia apuvälineitä teollisuudessa, työpajassa, varastossa tai verstaassa. Meiltä löydät tukevia ja turvallisia työpöytiä, myös pyörillä, jotka sopivat esimerkiksi asennuspöydiksi ja jotka ovat suunniteltu nimenomaan vaativiin olosuhteisiin kuten varastoihin, teollisuuteen tai työpajoihin. Teollisuuspöytämme lähtökohtana on ergonomia, tukevuus ja joustavuus sekä helppo asennus. Pöytälevyjä on erilaisia ja ne on suunniteltu kestämään erilaisia käyttötarpeita. Esimerkiksi teräksestä valmistetut pöytälevyt kestävät nesteitä, öljyjä ja kemikaaleja ja lisäksi niillä on korkea naarmun- ja iskunkestävyys. Myös pöytien jalat ovat jykevät ja suunniteltu kestämään raskastakin käyttöä. Teollisuuspöytiin on lisäksi saatavilla laaja valikoima lisävarusteita kuten hyllyjä, työkalupaneeleja, laatikkokiskoja ja ylärakennerunkoja.

Valikoimassamme on myös laadukkaita pakkauspöytiä. Kestävä pakkauspöytä on omiaan helpottamaan ja nopeuttamaan tavaroiden pakkaamista. Ergonomisesti muotoillut pakkauspöytämme tehostavat työntekoa ja luovat paremman työympäristön. Valikoimastamme löytyy sekä kiinteitä että säädettäviä pakkauspöytiä ja ne voidaan varustaa leikkuulaitteella, kartonkihyllyllä, lomakehyllyllä ja kartioilla paperia varten.

Mikäli tarvitset työpenkkejä, työpöytiä teollisuuteen tai pakkauspöytiä, mutta et ole varma siitä mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten, ota yhteys asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään parhaan mahdollisimman ratkaisun tarpeisiisi!

per sivu
Näytä
 Vaihtoehtoa
enimmäiskantavuus 300 kg, eri kokovaihtoehtoja

 12 Vaihtoehtoa
erikokoisia

Enimmäiskuormitus 500 kg

 Vaihtoehtoa
jalusta 500kg

 Vaihtoehtoa
P 1200 / 1500 / 1800 mm

 24 Vaihtoehtoa
syvyys 600 mm
  • Perusmalli
  • Helppo asentaa

sisäänrakennetulla vaa'alla, PxL 800 x 800 mm

 Vaihtoehtoa
korkeus 1550 mm

 Vaihtoehtoa
runkoon sopii erikokoiset pöytätasot

 Vaihtoehtoa
erikokoisia

 Vaihtoehtoa
eri kokoja, ilman pöytätasoa

 Vaihtoehtoa
enimmäiskuormitus 500 kg